Yamarin Cross

Cross Q-infotainment-systemet som standard i Cross-båtarna 2020

Dela

Säsongens 2020 Yamarin Cross-båtarna är utrustade med det avancerade Cross-infotainment-systemet, vars stora och lätthanterliga pekskärm kombinerar de elektroniska kartorna, kördatorn och underhållningssystemet till en del av motorbåtens grundutrustning.

Cross Q är en lättanvänd apparat, som avlägsnar till exempel behovet av att skaffa separat kartplotter eller ekolod. Även styrplatsens utseende och ergonomi förbättras, då man inte behöver skilda små monitorer som visar motoruppgifterna. Man har lärt sig av bilindustrin och tillverkarna av pekplattor och man har fått mycket stor erfarenhet av Q-apparaturen under flera år via Buster Q- och Yamarin Q-systemen.

”Q-systemet medför till båtlivet en lätthet som dagens båtfarare förväntar sig: allt nödvändigt från kartor och motoruppgifter till det lokala vädret samt från båtens handböcker till olika instruktionsvideon hittar man på ett ställe. Detta har visat sig vara en framgång i Buster- och Yamarin-båtarna och vi vill erbjuda samma användarupplevelse även åt användarna av de nya Cross-båtarna”, berättar Artturi Niittynen, Head of Sales and Marketing för Inhan Tehtaat Oy Ab.

Cross Q-systemet med 10 tums skärm är standardutrustning i Cross-båtarna 2020. Cross Q-utrustade båtar får man från återförsäljarna från och med september 2019.

Som standard bl.a. nätförbindelse, sjökort, motors mätare samt wifi-hotspot

Cross Q har som standardutrustning internet-uppkoppling, C-Maps sjökort, Yamaha-utombordsmotorernas kontroll- och mätarsystem, väderprognoser för det egna området och en wifi-hotspot, via vilken man kan dela Cross Q:s nätuppkoppling även till andra apparater.

Det går att dela musik genom att använda applikationer för att spela upp musik trådlöst. FM- och DAB-radio finns lätt tillgängliga. Med de avancerade trådlösa funktionaliteterna är Cross Q även ekonomisk då det gäller elkonsumtionen, så man kan till sjöss njuta av musik t.o.m. hela dagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Yamarin Cross 62 BR
Yamarin Cross 62 BR
Ladda ned bild

Om

Följ Yamarin Cross

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yamarin Cross

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum