MessukeskusMessukeskus

Cyber Security Nordic -palkinto nostaa esille kyberturvallisuuden huiput

Jaa

Kyberturvallisuus palkinnon saajan haku on alkanut. Kyseessä on Cyber Security Nordic -tapahtumassa kolmatta kertaa jaettava palkinto, jonka arvo on 20 000 euroa. Palkinto korostaa kyberturvallisuuden merkitystä. Cyber Security Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 7.-8.10.2020.

Cyber Security Nordic -palkinto nostaa esille henkilöitä ja tahoja, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoineet alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistäneet kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkintoa rahoittavat Suomen Messusäätiö, F-Secure ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry. Palkinto jaetaan Cyber Security Nordic -tapahtumassa.

”Kyberturvallisuus aiheena koskettaa meitä jokaista niin yksilöiden ja organisaatioiden kuin globaalin turvallisuuden näkökulmasta. On ensiarvoisen tärkeää, että kyberturvallisuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota, ja että alan edelläkävijät saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Suomi on tällä saralla erinomainen edelläkävijä, mutta tehtävää on vielä paljon niin Suomessa kuin globaalistikin. Tällä palkinnolla haluamme myös kannustaa uusia toimijoita vastaamaan kyberturvallisuuden haasteisiin omalta osaltaan”, pohtii raadin puheenjohtaja Anni Vepsäläinen.

Palkinnon saajasta päättää raati, johon kuuluvat: Tua Huomo; VTT, Markku Rajamäki; EK, Timo Kekkonen; Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry, Uchenna Ikegwuonu; F-Secure, sekä Anni Vepsäläinen; Messukeskus.

Kilpailuun voi ilmoittautua 20.9. asti Cyber Security Nordic -tapahtuman verkkosivuilla. Vuonna 2019 palkinnon sai Women4Cyber-aloite, ja vuonna 2018 eversti evp Aapo Cederberg.

Lisätietoja:

tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040 775 6609

 

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille Messukeskuksessa Helsingissä 7. – 8.10.2020.


https://cybersecuritynordic.messukeskus.com, #cybersecuritynordic2020

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme