MessukeskusMessukeskus

Cyber Security Nordic Award palkitsee kyberosaajan

Jaa

Cyber Security Nordic Award on Suomen Messusäätiön Cyber Security Nordic -tapahtumassa kolmatta kertaa jaettava palkinto, jonka arvo on 10 000 euroa. Palkinto korostaa kyberturvallisuuden merkitystä. Cyber Security Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 8.–9.3.2022.

Juha Remes (FISC), Luici Rebuffi (ESCO), Ana Ayerbe and Nina Hyvärinen (Woman4Cyber Advisory Board) and Janne Taalas.
Juha Remes (FISC), Luici Rebuffi (ESCO), Ana Ayerbe and Nina Hyvärinen (Woman4Cyber Advisory Board) and Janne Taalas.

Cyber Security Nordic Award nostaa esille henkilöitä ja tahoja, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoineet alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistäneet kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö. Palkinto jaetaan Cyber Security Nordic 2022 -tapahtumassa avajaispäivänä 8.3.2022.

Kyberturvallisuus aiheena koskettaa meitä jokaista niin yksilöiden ja organisaatioiden kuin globaalin turvallisuuden näkökulmasta. On ensiarvoisen tärkeää, että kyberturvallisuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota, ja että alan edelläkävijät saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Suomi on tällä saralla erinomainen edelläkävijä, mutta tehtävää on vielä paljon niin Suomessa kuin globaalistikin. Tällä palkinnolla halutaan kannustaa uusia toimijoita vastaamaan kyberturvallisuuden haasteisiin omalta osaltaan.

Palkinnon saajasta päättää raati, johon kuuluvat: Aapo Cederberg/CyberWatch, Sauli Eloranta/VTT, Kirsi Kokko/Business Finland,  Markku Rajamäki/EK, Jarmo Sareva/UM ja Anni Vepsäläinen/Messukeskus.  

Kilpailuun voi ilmoittautua 23.2.2022 asti Cyber Security Nordic -tapahtuman verkkosivuilla: www.cybersecuritynordic.com. Vuonna 2019 palkinnon sai Women4Cyber-aloite ja vuonna 2018 eversti evp Aapo Cederberg.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, teija.armanto@messukeskus.com, puh. 050 376 0804

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.
www.cybersecuritynordic.com , #cybersecuritynordic2022

in.

Kuvat

Juha Remes (FISC), Luici Rebuffi (ESCO), Ana Ayerbe and Nina Hyvärinen (Woman4Cyber Advisory Board) and Janne Taalas.
Juha Remes (FISC), Luici Rebuffi (ESCO), Ana Ayerbe and Nina Hyvärinen (Woman4Cyber Advisory Board) and Janne Taalas.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä3.12.2021 08:53:32 EET | Tiedote

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme