Daikin Finland

Daikinin lehdistötilaisuus tiistaina 23.3.2021 kello 17

Jaa

Daikin näyttää tietä kohti hiiletöntä lämmöntuotantoa. Tervetuloa lehdistötilaisuuteen LVI-alan ISH digital 2021 -suurtapahtumassa tiistaina kello 17.

Lehdistötilaisuuden aiheina

  • Daikinin visio hiilettömästä lämmöntuotannosta ja lämmityssektorin murroksesta
  • Transformaatiota tukevien ratkaisujen ja tuotteiden kehittäminen ja tuotanto Euroopassa 
  • Daikin Germany: Kestävä tulevaisuus ja kasvu

Kaksi ensimmäistä aihetta käsitellään englanniksi, kolmas saksaksi. Osallistuminen virtuaaliseen lehdistötilaisuuteen edellyttää akkreditoitumista ennakkoon Messe Frankfurtin lehdistöpalvelussa. 

”Toimialan vastuullisena edelläkävijänä pyrimme yhdistämään turvallisen ja terveellisen sisäilman samalla, kun etenemme kohti tavoitettamme tehdä koko arvoketjusta hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä. Tiukat kylmäainekäytännöt ja energiatehokkaat lämpöpumput ovat ympäristövisiomme tärkeä osa ja meidän panoksemme Euroopan rakennuskannan saneerauksessa”, sanoo Daikin Central Europen toimitusjohtaja Carl Lievens.

”Haluamme lämpöpumpun jokaiseen kotiin Euroopassa. Yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa voimme muuttaa lämmityssektoria ja tehdä mantereestamme vihreämmän ”, sanoo lämmitysjärjestelmistä ja uusiutuvasta energiasta vastaava Daikin Europen Patrick Crombez.

Transform with Daikin at ISH digital 21

Join Daikin’s press conference, on Tuesday 23rd of March at 16H CET

What to expect from Daikin’s press conference at ISH Digital 21

  • Daikin’s vision on decarbonising heat and the transformation of the heating sector [EN]
  • Daikin’s European development & production, resulting in new solutions and products driving the transformation [EN]
  • Daikin Germany: Sustainable future and growth [DE]
  • Q&A

Daikin Europe

Patrick Crombez, General Manager, Heating and Renewables

Hervé Pierret, Sales & Marketing Manager, Heating and Renewables

Daikin Airconditioning Germany

Filip De Graeve, Managing Director

Bernhard Schöner, Corporate Communication Manager

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Daikin Finland
Daikin Finland
Äyritie 16, Plaza Business Park
01510 Vantaa

+358 10 309 0220https://www.daikin.fi/

Daikin Europe N.V. Suomen sivuliike

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja ja lämpöpumpputeknologian sekä kylmäaineiden kehittäjä. Daikin tuottaa lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisuja sekä kotitalouksille että suurkohteisiin. Daikin on ainoa valmistaja, joka sekä kehittää että valmistaa itse kaikki lämpöpumppujen kompressorit, kylmäaineet ja lämmönvaihtimet. 

Daikin on perustettu 1924 ja Daikin Europe 1972. Euroopassa Daikinilla on sekä tuotekehityskeskus että viisi lämpöpumpputeknologiaan keskittynyttä tuotantolaitosta. Daikinin Pohjoismaiden olosuhteisiin tarkoitetut lämpöpumput kehitetään ja valmistetaan Euroopassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Daikin Finland

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme