WSOY

Dan Brown Suomeen lokakuussa

Jaa

Menestyskirjailija Dan Brown vierailee Helsingissä lokakuun lopussa. Suomalaisilla lukijoilla on ainutkertainen mahdollisuus tavata Dan Brown Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 28.10. klo 14. Suositun kirjailijan uutuusromaani Alku julkaistaan yli 20 maassa 3.10.2017.

Dan Brown. Kuva Dan Courter.
Dan Brown. Kuva Dan Courter.

Dan Brown on maailman suosituimpia kirjailijoita. Hänen tunnetuin romaaninsa Da Vinci -koodi on käännetty yli 50 kielelle. Brownin teoksia on myyty yhteensä yli 200 miljoonaa kappaletta. 

Alku (Origin)  on takuuvarmaa Dan Brownia jossa mestarillinen ja jännittävä juoni punotaan taidehistorian, arkkitehtuurin ja menneisyydestä kumpuavien salaisuuksien ympärille. Aiemmista romaaneista tuttu Harvardin professori Robert Langdon on ihmiskunnan perimmäisten kysymysten ja niiden yllättävän, maailmaa muuttavan ratkaisun äärellä. ”Kuka ikinä oletkin, mihin ikinä uskotkin – kaikki tulee muuttumaan.”

Dan Brown (s. 1964) työskenteli muun muassa muusikkona ja englannin kielen opettajana ennen kirjailijanuraansa. Yksityisyyttään tarkoin varjeleva kirjailija asuu Uudessa-Englannissa yhdessä taidehistorioitsijana toimivan vaimonsa kanssa.

Ilmoittaudu Dan Brownin yleisöksi täältä https://www.wsoy.fi/danbrown

Haastattelupyynnöt:
markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas, satu-maria.rastas@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Dan Brown. Kuva Dan Courter.
Dan Brown. Kuva Dan Courter.
Lataa
3.10. julkaistavan Alku-romaanin kansikuva.
3.10. julkaistavan Alku-romaanin kansikuva.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme