Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank on valittu Suomen parhaaksi pankiksi suuryritys- ja instituutioasiakkaille

Jaa
Danske Bank on valittu suomalaisten suuryritys- ja instituutioasiakkaiden parhaaksi pankiksi puolueettomassa Prospera-asiakastyytyväisyystutkimuksessa.

Asiakkaat arvioivat Danske Bankin parhaaksi pankiksi viidessä kategoriassa: maksuliikepalveluissa, osakekaupankäynnissä, yritysrahoituksessa, yritysjärjestelyissä ja valuuttakaupankäynnissä.

Suomalaisyritysten rahoitus- ja likviditeettiasema ovat vahvalla pohjalla epävarmasta taloustilanteesta huolimatta. Epävarmuus on lisännyt yritysten valmistautumisastetta. Moni yritys varautuu nyt tulevaan ja kiinnittää erityistä huomiota muun muassa toimitusketjujen hallintaan.

”Rahoituskeskusteluissa painottuu rahoituksen kestävyys. Vihreä siirtymä korostuu asiakkaidemme tarpeissa, etenkin tässä maailmantilanteessa. Kaikki vuonna 2022 yrityksille järjestämämme joukkovelkakirjalainat olivat vihreitä, vastuullisuustavoitteisiin sidottuja tai vihreät ja sosiaaliset käyttötarkoitukset yhdistäviä”, sanoo Kim Forsström, Danske Bankin Suomen suuryritys- ja instituutioasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja.

”Haluan kiittää tutkimukseen osallistuneita asiakkaitamme luottamuksesta ja arvioinneista. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että suomalaiset yritykset hyödyntävät monipuolisesti pääomamarkkinoita ja kestävää rahoitusta. Tältä pohjalta yhteistyötä on hyvä jatkaa ja kehittää edelleen”, Forsström jatkaa.

Arviointi perustuu Kantar Sifon vuonna 2022 toteuttamiin asiakastyytyväisyyskyselyihin, joissa 607 suomalaista suuryritystä ja instituutiota arvioi finanssialan palveluntarjoajia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme