Dentsu Aegis Network  OyDentsu Aegis Network  Oy

Dentsu Aegis Network Smartlyn viralliseksi toimisto-kumppaniksi

Jaa

Markkinointiviestinnän konserni Dentsu Aegis Network ja markkinointiteknologiayhtiö Smartly.io ovat solmineet yhteistyön, joka koskee kaikkia Dentsun toimistoja Suomessa.

Smartlyn erilaiset automaatio-ominaisuudet vähentävät käsin tehtävää työtä sosiaalisen median mainonnassa sekä mahdollistavat automaation keinoin uudenlaisia luovia ratkaisuja.

- Muun muassa mediatoimistojemme Caratin ja Vizeumin asiakkaista suuri osa on jo ihastunut Smartlyn mahdollisuuksiin. Ylivoimainen syy on dynaaminen mainonta. Mainonnan automatisointi ja ketterä viestien personointi, muun muassa lokaatiopohjaisesti tai vaikkapa säädatan lisäämisellä mainokseen tai sen ulostuloon, on tätä päivää.

- Verkkokauppa-asiakkaidemme lisäksi myös brändimainostajat näkevät hyötyä Smartlyn käyttöönotosta Facebook- ja Instagram-mainonnassa. Asiakkaan puolella säästyy valtavasti aikaa, kun viestien personointi automatisoidaan. Myös Smartlyn tarjoavat uudet videotemplatet ovat olleet suosittuja, Director of Social Media Heli Ruotsalainen Dentsu Aegis Networkilta kertoo.

Dentsu Aegis Networkissa säästynyt aika kulutetaan mainonnan analysointiin ja kehittämiseen. Parhaissa tapauksissa säästynyt aika on ollut jopa 50 % sosiaalisen median spesialistin työajasta.

Ruotsalaisen mukaan moni suomalainen brändi on valinnut tehdä mainontaa Smartlyn kautta myös sen ylivertaisen käyttöliittymän vuoksi.

Entistä tiiviimpi yhteistyö Agency Partnerina tuo Dentsu Aegis Networkille mahdollisuuden ylläpitää aikaisempaa paremmin sosiaalisen median markkinoinnin strategistien ja konsulttien ammattitaitoa. Smartlyn aikeet laajentaa toimintaansa Googlen palveluiden suuntaan kiinnostavat toki myös Dentsu Aegis Networkia, Suomen lisäksi myös muiden Pohjoismaiden lisääminen toimisto-partnereiden listaan on seuraava looginen laajennusaste.

- On ilo saada Dentsu Aegis Network mukaan Agency Partner -ohjelmaan. Toimistokeskittymän sosiaalisen median mainonnan ammattilaiset ovat johtaneet innovatiivista kehitystä jo muutaman vuoden heidän asiakkailleen tekemissä kampanjoissa Smartly.ion alustan kautta, joten on luontevaa tehdä entistä tiiviimmin hyvää yhteistyötä.

- Vuonna 2019 tuleemme tekemään töitä yhdessä asiakkaidemme eteen. Dentsu Aegis Networkin kanssa tutkimme mahdollisuuksia laajentaa yhteistyön koskemaan koko Pohjoismaita sekä kehittää Dentsu Aegis Networkin asiantuntijoiden tietotaitoa alustamme mahdollisuuksista sekä saada heiltä asiakkaiden palautetta alustastamme sen kehittämiseksi, Smartly.ion Senior Customer Success Manager Joel Edwards kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Ruotsalainen
heli.ruotsalainen@dentsuaegis.com
+358 40 688 5666

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Dentsu Aegis Network  Oy
Dentsu Aegis Network Oy
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

+358443522175http://www.dentsuaegisnetwork.fi

Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network on globaali markkinointialan konserni. Toimimme 145 maassa yli 45 000 asiantuntijan voimin. Suomessa Dentsu Aegis Network koostuu Suomen monipuolisimmasta ja analyyttisimmästä markkinointiviestinnän toimistoperheestä. Laajasta palvelutarjonnasta pitävät huolen noin 200 osaajaa yhdeksässä eri toimistossa, joita ovat mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet sekä asiakasymmärrykseen, dataan ja analytiikkaan erikoistunut Dentsu Data Services.

 

Smartly.io

Suomalainen Smartly.io tekee digimainonnasta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Yhdistämme luovuuden ja datan, mainonnanhallinnan ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun auttaaksemme yli 700 asiakastamme kasvattamaan mainontansa tuloksia – ei resursseja. Smartly.io kasvaa nopeasti ja työllistää tällä hetkellä noin 300 henkeä 17 toimistossa ympäri maailmaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Dentsu Aegis Network Oy

Luovan sisällön ja maksetun mainonnan yhdistäminen on somen kultasuoni – Dentsu Aegis Network vahvistaa someosaamistaan11.4.2019 08:30:00 EESTTiedote

Asiakkaiden investoinnit sosiaalisen mediaan ja vaikuttajamarkkinointiin ovat kasvaneet merkittävästi markkinointiviestinnän konserni Dentsu Aegis Networkissa viime vuosina. Kasvuvauhtiin on vaikuttanut muun muassa kuluttajien somepalveluihin käytetyn ajan lisääntyminen – +50% kasvu kahdessa viime vuodessa – ja jatkuvasti kehittyneet ja ketterät mainonnan mahdollisuudet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme