Apollomatkat

DER Touristik Nordic AB:lle uusi toimitusjohtaja

Jaa
Tobias Jönsson siirtyy DER Touristik Nordic AB:n toimitusjohtajaksi 1.7.2023 alkaen. Leif Vase Larsen keskittyy uuteen rooliinsa CEO Internationalina sekä rooliin DER Touristik Groupin johtokunnassa.
Tobias Jönsson, DER Touristik Nordic AB:n tuleva toimitusjohtaja
Tobias Jönsson, DER Touristik Nordic AB:n tuleva toimitusjohtaja

Leif Vase Larsen siirtyi CEO Northern Europen roolista CEO Internationaliksi 1.1.2023, hän on myös DER Touristik Groupin Executive Boardin jäsen. Keskittyäkseen uuteen rooliinsa hän luovuttaa operatiivisen vastuun Pohjoismaista sekä Benelux-maista Tobias Jönssonille 1.7.2023 alkaen. Tobias johtaa DER Touristik Nordicia, johon kuuluvat Apollon lisäksi mm. Xtravel, Golf Plaisir, Lime Travel, Out of Bounds, Koning Aap, Shoestring ja YourWay2GO.

- Odotan innolla, että saan toivottaa Tobiaksen tervetulleeksi DER Touristikin perheeseen. Hänellä on vankka kokemus alalta ja hän jakaa näkemyksemme tulevaisuuden kasvusta. Kokeneena johtajana hän on erinomainen voimavara DER Touristik Nordicin toiminnan kehittämisessä, sanoo Leif Vase Larsen, International CEO

- Olen erittäin iloinen voidessani olla osa DER Touristik Nordicin tiimiä ja odotan pääseväni kehittämään liiketoimintaa eteenpäin. Tuntuu erityisen hyvältä, että asiakaslähtöisyydellä on suuri rooli konsernin strategiassa ja odotan innolla, että voimme jatkaa tuotteiden ja palveluiden kehittämistä asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä Pohjoismaissa että Benelux-maissa, sanoo Tobias Jönsson.

Tobias Jönsson aloitti uransa konsulttina McKinsey & Companyssa ennen siirtymistään matkailualalle. Viimeiset 17 vuotta hän on työskennellyt johtotehtävissä SAS-konsernin yhtiöissä. Hänen aiempia roolejaan ovat mm.
SAS Sverige AB:n Head of Commercial, SAS Scandinavian Airlines AB:n Vice President Revenue Management sekä SAS Cargo A/S:n hallituksen puhenjohtaja. Tällä hetkellä hän toimii SAS Ground Handling Sweden AB:n toimitusjohtajana. Hän asuu puolisonsa ja neljän lapsensa kanssa Tukholman pohjoispuolella.

Leif Vase Larsen on työskennellyt DER Touristikin palveluksessa vuodesta 2015 CEO Northern Europen ja Executive Boardin jäsenen rooleissa. 1.1.2023 hän aloitti CEO Internationalin roolissa, johtaen DER Touristik Groupia yhdessä Ingo Burmesterin ja Boris Schnabelin kanssa. He johtavat kansainvälisiä toimintoja Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa, Benelux-maissa sekä Itä-Euroopassa. Leif Vase Larsen vastaa myös Destination Management (DMC) yrityksistä sekä digitaalisesta transformaatiosta ja IT:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tobias Jönsson, DER Touristik Nordic AB:n tuleva toimitusjohtaja
Tobias Jönsson, DER Touristik Nordic AB:n tuleva toimitusjohtaja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Apollomatkat
Apollomatkat
Aleksanterinkatu 46 A
00100 Helsinki

http://www.apollomatkat.fi

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel sekä hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla sekä kaupunkilomat kaikkialle maailmaan. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Apollomatkat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme