Destia Oy

Destia suunnittelee kadut ja vesihuollon Espoon Latokaskenniittyyn

Jaa

Destia suunnittelee Espoon Latokaskenniityn kaava-alueen kadut ja vesihuollon.

Latokasken ja Nöykkiön kaupunginosiin sijoittuvan alueen suunnittelutyö sisältää muun muassa katujen ja kevyen liikenteen väylien suunnittelun, kahden kiertoliittymän, vesihuoltolinjojen ja jätevesipumppaamon suunnittelun. Pohjanvahvistussuunnittelu pitää sisällään mm. pehmeikölle sijoittuvien katualueiden ja vesihuoltolinjojen pilaristabiloinnin suunnittelun sekä vesihuoltolinjojen paalulaattasuunnittelun noin 660 metrin matkalle.

– Kyseessä on haastava ja monialainen hanke. Pääsemme hyödyntämään Destian laaja-alaista infrasuunnittelun osaamista projektin sisältäessä katu-, viher-, geo- ja rakennesuunnittelua. Tavoitteena on luoda toimivaa ja viihtyisää elinympäristöä, kertoo Destian vanhempi konsultti Antti Kosonen.

Espoon kaupungin ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n tilaama suunnitteluprojekti käynnistyi syyskuussa ja valmistuu vuoden kuluttua syyskuun lopussa.

Lisätietoja: Destian vanhempi konsultti Antti Kosonen, p. +358 400 374 128 tai antti.kosonen(at)destia.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme