Destia Oy

Destia voitti voimajohtorakentamisen urakan

Jaa

Destia on voittanut Fingridin voimajohtourakan, jossa tehdään jännitteeltään 110 kilovoltin johtomuutokset Uudenkaupungin, Jyväskylän, Porvoon ja Pyhtään sähköasemilla.

Urakkasopimus allekirjoitettiin 20. maaliskuuta Fingridissä. Urakka on jo käynnistynyt suunnittelun osalta. Konkreettinen  rakennustyö alkaa toukokuussa 2018 Porvoosta ja etenee paikkakunnittain. Urakassa rakennetaan uusia voimajohtopylväitä, ja vanhoja voimajohtolinjoja siirretään uusille pylväille. Urakan on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2019.

– Tämä oli meille erittäin tärkeä urakkakilpailuvoitto. Voitto auttaa meitä saavuttamaan pääurakoitsijapätevyyden Fingridin jännitteeltään 400 kilovoltin voimajohtohankkeisiin. Meillä on siis pian mahdollisuus päästä voimajohtorakentamisen ”Formula 1 -sarjaan”, energiainfran liiketoimintayksikön johtaja Tapio Leskinen kertoo iloisena.

Destia on panostanut energiainfra-liiketoiminnan rekrytointeihin viime aikoina, ja voitettu urakka on ensimmäinen, jossa uusien tositoimijoiden kokemusta päästään hyödyntämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: projektijohtaja Teemu Palosaari, teemu.palosaari(at)destia.fi, 040 628 2232

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme