Destia Oy

Destian Juha Jalonen jaetulle 2. sijalle Vuoden nuori konsultti -kilpailussa

Jaa

Destiassa työskentelevä DI Juha Jalonen on menestynyt suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestön SKOL ry:n jäsenyritystensä nuorille asiantuntijoille järjestetyssä kilpailussa. Juha Jalonen saavutti korkeatasoisessa kisassa jaetun 2. sijan ja edustaa muiden voittajien kanssa SKOLia ja Destiaa myös SKOLin eurooppalaisen kattojärjestön EFCA:n Young professional of the year -kisassa.

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry palkitsi jälleen alan nuoria osaajia Vuoden nuori konsultti -kilpailussa. Kilpailun arviointikriteereinä olivat hyvä menestyminen työuralla sekä asiakkaalle tai loppukäyttäjälle tuotettu lisäarvo. Tänä vuonna voittajan valinnassa painotettiin erityisesti uusien digitaalisten ratkaisujen merkitystä työssä. Destiassa ryhmäpäällikkönä ja siltasuunnittelijana työskentelevä Juha Jalonen menestyi tasokkaassa kisassa, ja saavutti jaetun toisen sijan.

– Hyvältähän tällainen huomionosoitus tuntuu. Olin jo otettu siitä, että minua pyydettiin Destian edustajaksi tähän kilpailuun, mutta kyllä tällainen tunnustus alan isolta toimijalta vetää hiljaiseksi. Hakuprosessi oli monivaiheinen ja taso oli kova, joten palkintosijalle pääseminen tuntuu todella hienolta, saamastaan palkinnosta ja huomiosta kiitollinen Juha Jalonen toteaa.

Juha Jalonen on tamperelainen 29-vuotias diplomi-insinööri, joka työskentelee siltasuunnittelun lisäksi Destian Asiantuntijapalvelut-tulosyksikössä Tampereen toimistossa siltasuunnitteluryhmän ryhmäpäällikkönä. Nuoresta iästään huolimatta Juhalle on ehtinyt kertyä laaja kokemus siltojen ja muiden betonirakenteiden korjaussuunnittelusta sekä siltojen kantavuuslaskennasta. Hänellä on sekä FISE:n vaativan luokan betonirakenteiden korjaussuunnittelijan pätevyys että Liikenneviraston sillantarkastajapätevyys. Juhan ammattitaitoa hyödynnetäänkin laajasti Destian projekteissa niin suunnittelun kuin rakentamisenkin puolelta.

– Useiden erilaisten projektien myötä Juhalle on kehittynyt kyky nähdä kokonaisuuksia ja kiteyttää asioita, jotta projektit kotiutetaan onnistuneesti maaliin. Juha on saanut hyvää palautetta asiakkailta ja ulkoisilta yhteistyökumppaneilta. Myös oman tiimin keskuudessa Juha on erittäin pidetty ja arvostettu alansa asiantuntija, neuvokas kollega ja kärsivällinen esimies, alaisensa menestyksestä hyvillään oleva silta-, geo- ja rakennesuunnitteluyksikön päällikkö Pekka Koivula kertoo.

Asiakasprojektien lisäksi Juha on mukana erilaisissa ammattilaisissa verkostoissa ja yhteisöissä. Hän on mm. RIL:n sillat ja erikoisrakenteet tekniikkaryhmän johtoryhmän jäsen ja pitää aktiivisesti yhteyttä aikaisempaan opinahjoonsa innostaen tulevaisuuden kykyjä alalle.

– Työtä on enemmän kuin tekijöitä riittää. Infra tarjoaa monipuolisia haasteita myös suunnittelijoille; pelaamme isojen rakenteiden kanssa ja luomme toimivampaa maailmaa vuosikymmeniksi, jopa vuosisadoiksi. Meiltä löytyy monia mahdollisuuksia nuorille osaajille näyttää osaamisensa, Juha kommentoi.

Lisätietoja:  Konsultti Juha  Jalonen, juha.jalonen(at)destia.fi, +358 50 373 9556

Destian Juha Jalonen menestyi SKOL ry:n Vuoden Nuori Konsultti -kisassa

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia vahvistaa strategista osaamista kahdella avainhenkilönimityksellä6.8.2020 12:00:00 EESTTiedote

Destia nimittää Miska Erikssonin Rakennustekniset palvelut -liiketoimintaryhmän johtajaksi ja Destian johtoryhmän jäseneksi Destia nimittää Pasi Tammivaaran Uusiutuva energia -yksikön johtoon ja Rakennustekniset palvelut -liiketoimintaryhmän johtoryhmän jäseneksi Destia on nimittänyt rakennusinsinööri Miska Erikssonin Rakennustekniset palvelut -liiketoimintaryhmän johtajaksi ja Destian johtoryhmän jäseneksi. Miska aloittaa tehtävässään viimeistään 1.11.2020. Miska on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka on työskennellyt Fira Oy:n varatoimitusjohtajana sekä eri tehtävissä YIT Oyj:n ja Peab Oy:n palveluksessa. Viimeisimpänä Miska on ollut perustamassa Quantitative Heat Oy:tä, joka kehittää keskisyviin lämpökaivoihin perustuvaa päästötöntä energiakonseptia. Miska tunnetaan asiakaskeskeisestä toimintaotteesta sekä innovatiivisesta uuden liiketoiminnan kehittämisestä. Rakennustekniset palvelut -liiketoimintaryhmän tarjoaa erikoisrakentamisen palveluita, joihin kuuluvat palvelut teollisu

Destia parantaa valtatie 3:n sujuvuutta ja turvallisuutta kolmivuotisessa projektissa Hämeenkyrössä7.7.2020 09:00:00 EESTTiedote

Destia ja Väylävirasto ovat allekirjoittaneet valtatie 3 Hämeenkyrönväylän toteutusvaiheen urakkasopimuksen. Rakennustyöt alkavat kesällä 2020 ja projekti valmistuu loppukesästä 2023. Projektin kustannusarvio on noin 65 miljoonaa euroa. Valmistuttuaan hanke parantaa merkittävästi valtatie 3:n sujuvuutta ja turvallisuutta. Nelikaistaisuus ja korkeampi nopeusrajoitus (100 km/h) lyhentävät matka-aikaa Helsingin ja Vaasan välillä. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuus ja Hämeenkyrön keskustan viihtyisyys paranevat raskaan liikenteen siirtyessä uudelle valtatielle. Hanke avaa Hämeenkyrölle uusia maankäytön mahdollisuuksia vanhan ja uuden valtatien ympäristössä. Jouni Karjalainen, Rakennustekniset palvelut -liiketoimintaryhmän vt. johtaja, Destia: ”Hämeenkyrön kohdalla valtatiellä 3 liikenteen ennustetaan kasvavan kaksinkertaiseksi vuoteen 2040 mennessä. On siis tärkeää parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Destia toteuttaa hankkeen rakentamisen tietomallipohjaisest

Destia ottaa käyttöön neuroverkkopohjaisen tievaurioiden tunnistusratkaisun24.6.2020 10:00:00 EESTTiedote

Destia on johtava digitalisaation hyödyntäjä infra-alalla ja sen uusi neuroverkkopohjainen tievaurioiden tunnistusratkaisu pystyy tunnistamaan vauriot jopa kymmenen kertaa nopeammin kuin aiemmin. Lisäksi vauriot voidaan tunnistaa tarkemmin ja kustannustehokkaammin parantaen teiden käyttäjien kokemusta. Ratkaisu on otettu käyttöön kansainvälisillä markkinoilla, mutta se sopii hyvin myös Suomen tiestön kunnon kartoittamiseen. Perinteisesti tievauriot tunnistetaan joko ajettaessa arvioiden tai kuvista päätellen, mutta haasteena on kuvien ja datan suuren määrän tehokas käsittely. Uusi neuroverkkopohjainen tievaurioiden tunnistusratkaisu tehostaa tiedonhankintaa ja parantaa sen laatua. Näin väyläverkon omistaja pystyy paremmin kohdistamaan rahoituksen oikeisiin kohteisiin ja saa siten parhaan hyödyn investoinneilleen. Timo Räikkönen, kaupunkikehitys ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmän johtaja: ”Tiet ovat arvokasta infraomaisuutta ja niiden kunnosta huolehtiminen on tärkeää. Siksi m

DESTIAN VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN JA HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET1.6.2020 16:20:44 EESTTiedote

Destia Group Oyj:n varsinainen yhtiökokous vahvisti 6.5.2020 yhtiön tilinpäätöksen vuodelta 2019 ja myönsi hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden. Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että 31.12.2019 päättyneeltä tilikaudelta jaetaan pääoman palautusta sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta 10 miljoonaa euroa. Hallituksen kokoonpano Yhtiökokous päätti hallituksen jäsenmääräksi kuusi. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Juhani Pitkäkoski. Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Marcus Ahlström, Lasse Heinonen, Soile Kankaanpää, Pasi Koota ja Juha Nurmi. Kaikki hallituksen jäsenet ovat antaneet suostumuksensa tehtävään. Hallituksen riippumattomuusarvioinnin perusteella kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja sen omistajasta seuraavin poikkeuksin: Lasse Heinonen ja Pasi Koota eivät ole riippumattomia omistajasta. Tilintarkastajan valinta ja palkkio Yhtiökokous valitsi Destia Group Oyj:n tilintarkastajaksi KPMG Oy Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme