Vaasan kaupunki - Vasa stad

Det är strängt förbjudet att köra in på Variska skolas gårdsplan p.g.a byggnadsarbeten

Dela

Denna vecka (v. 5) påbörjas förarbeten för byggandet av enhetsskolans tillbyggnad och saneringen av den äldre delen av Variska skola. Till följd av pågående byggarbeten är det av säkerhetsskäl strängt förbjudet för vårdnadshavarna att köra in på skolans gårdsplan.

Tillbyggnaden av Variskas nya enhetsskola börjar onsdag 3.2 med arbeten på gårdsplanen. På skolbyggnadens södra sida inhägnas ett byggarbetsplatsområde. Vistelse på det inhägnade området är strängt förbjudet.

– Eleverna kommer till största delen att ha sina raster på det område som vetter mot Aspnäsvägen.  För att trygga säkerheten för de elever som är på rast  är det under hela skoldagen strängt förbjudet med trafik till skolans gårdsplan från Aspnäsvägen, understryker skoldirektör Kari Nummela och rektor Päivi Kaarniemi.

Elevernas mopedparkering flyttas till framsidan av biblioteket och cykelställningarna till den södra sidan av biblioteket.

Kontakter

Päivi Kaarniemi, Variska skolas rektor, 040 090 5303, paivi.kaarniemi@edu.vaasa.fi
Leena Virkki, Variska skolas biträdande rektor, 040 533 6473, leena.virkki@edu.vaasa.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum