Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol

Det förekommer störningar i datakommunikationsförbindelserna vid Helsingfors förvaltningsdomstol

Dela

I datakommunikationsförbindelserna vid Helsingfors förvaltningsdomstol förekommer en störning som påverkar förmedlingen av e-post och fax samt meddelanden som skickas till förvaltningsdomstolen via ärendehanteringstjänsten.

Störningen har upptäckts tisdagen 21.9.2021 kl. 13.00. Sedan dess har man inte med säkerhet kunnat ta emot de meddelanden som skickats. En del av meddelandena kan ha kommit fram normalt trots störningen.

Problemet utreds. Om eventuella konsekvenser och upphörande av störningen informeras separat.

Vi beklagar eventuella olägenheter som av störningen orsakar.

Nyckelord

Kontakter

Om

Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol
Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol
Radanrakentajantie 5 / Banbyggarvägen 5
00520 Helsinki / Helsingfors

029 56 42069http://www.hehao.fi

Helsingfors förvaltningsdomstol har som uppgift att ge rättsskydd i förvaltningsärenden. Förvaltningsdomstolen avgör besvär som anförts över statens, kommuners och andra offentliga samfunds beslut samt förvaltningstvistemål. Till Helsingfors förvaltningsdomstols domkrets hör kommunerna i Nyland. Vid Helsingfors förvaltningsdomstol handläggs även hela landets mervärdesskatte- och tullbesvär.

Följ Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol

Förvaltningsdomstolen upphävde delar av Nylandsplanen 2050, som utgörs av en helhet av landskapsplaner. Största delen av besvären avslogs.24.9.2021 12:08:35 EEST | Tiedote

Förvaltningsdomstolen har genom tre beslut som meddelades i dag avslagit största delen av de besvär som riktade sig mot godkännandet av Nylands landskapsförbunds landskapsplan 2050-helhet. Förvaltningsdomstolen upphävde dock delar av landskapsplanen på besvär från naturskyddsföreningar och delar av de planbestämmelser som gällde stora detaljhandelsenheter på besvär från Nylands NTM-central. Förvaltningsdomstolen ansåg att planen var lagstridig till denna del.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum