Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

DiakHubin syksyn keskustelutilaisuudet pureutuvat parempien palveluiden rakentamiseen

Jaa

DiakHub kutsuu palveluiden parantamisesta kiinnostuneet tutkijat, kehittäjät, viranhaltijat, tuottajat, toimittajat ja käyttäjät aamukahveille. Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko järjestettävät aamukahvitilaisuudet ratkovat sote-palveluiden haasteita monialaisella yhteistyöllä.

DiakHub järjestää syksyllä teemallisia keskustelutilaisuuksia, joissa aiheina on muun muassa digipalvelut, lastensuojelu sekä ratkaisut eriarvoisuuden torjumiseen ja työllisyyden vahvistamiseen.

– Halusimme kutsua kaikki samoista aiheista kiinnostuneet yhteisen kahvipöydän äärelle kertomaan osaamisestaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista, kertoo hyvinvoinnin tutkija Sakari Kainulainen DiakHubista.

Kahvipöytä kokoontuu Teamsin välityksellä, joten mukaan pääsee kaikkialta Suomesta. Aamukahvit alkavat lyhyellä puheenvuorolla, jonka jälkeen aikaa on varattu vapaalle keskustelulle.

Aamukahvien aiheet käsittelevät sote-palveluiden kipukohtia

Syyskuussa keskustellaan digitalisaation mahdollisuuksista palvelujen kehittämisessä. Mutta kuinka kehitetään ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita, jotka ymmärtävät asiakasta ja hänen tilannettaan? Digipalveluiden maailmaan johdattelemassa ovat kansallisen AuroraAl-tekoälyohjelman asiantuntijat sekä nuorille suunnatun Zekki-digipalvelun kehittäjäryhmä.

Lokakuussa puhutaan osallisuudesta ja eriarvoisuudesta. Huono-osaisuuden juurisyihin pureutumalla on mahdollista lisätä hyvinvointia monella sektorilla. Suomen alueellisista eroista huono-osaisuudessa ovat kertomassa Huono-osaisuus Suomessa-karttapalvelun kehittäjät.

Loppuvuoden aiheet tarttuvat ajankohtaisiin puheenaiheisiin. Lokakuussa pohditaan työllisyyttä ja sitä, miten osatyökykyisten ja nuorten työllistymistä voisi helpottaa. Joulukuussa pureudutaan lastensuojelun tilaan ja otetaan katsaus tulevaisuuteen: mitkä ovat ratkaisut lastensuojelun parantamiseksi?

Kahvipannu porisemaan – ilmoittaudu mukaan aamukahveille!

DiakHubin aamukahvit järjestetään keskiviikkoisin 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 9–10 Teamsin välityksellä. Haluamme juuri sinut mukaan kuumien kahvikupposten äärelle!

>> Ilmoittaudu aamukahveille

Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

DiakHub on Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoima foorumi, joka kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät. Tuomme yhteen verkoston, työkalut ja huippuasiantuntemuksen vaikuttavien ratkaisujen luomiseksi viheliäisiin ongelmiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakin opettajien työhyvinvoinnin kehittämiseen merkittävä rahoitus2.9.2021 08:13:00 EEST | Tiedote

OAJ on jakanut työhyvinvointirahastostaan tukea hankkeisiin, jotka edistävät opettajien, alan esihenkilöiden ja työyhteisöjen työhyvinvointia. Suurimman tukisumman eli 110 000 euroa sai Diakonia-ammattikorkeakoulun opettajien paikallisyhdistys. Resurssit riittämään -hankeessa pohditaan keinoja keventää kuormitusta, tuetaan opetushenkilöstön yhteisöllisyyttä ja ratkotaan työhyvinvoinnin haasteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme