Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietoviraston Jyväskylän palvelupaikka muuttaa

Jaa

Digi- ja väestötietoviraston Jyväskylän palvelupaikka muuttaa kesä-heinäkuun vaihteessa 2020. Uusi käyntiosoite on Hannikaisenkatu 47 (C-porras, 3. krs), Jyväskylä (Virastotalo Sinetti).

Digi- ja väestötietoviraston Jyväskylän palvelupaikka on muuton vuoksi suljettu käyntiasioinnilta 29.6.- 3.7.2020 välisen ajan. Puhelinpalvelu ja sähköiset asiointikanavat palvelevat normaalisti.

Asiointi uudessa palvelupaikassa alkaa 6.7.2020

Jyväskylässä Digi- ja väestötietoviraston uudet asiakaspalvelutilat aukeavat ajanvaranneille 6.7.2020.

Koronatilanteen vuoksi Digi- ja väestötietovirasto on rajoittanut käyntiasiointia asiakaspalvelupaikoissaan. Palvelupaikkoihin tule varata tapaamisaika ennakkoon. Varauksen voi tehdä Digi- ja väestötietoviraston sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä https://dvv.fi/ajanvaraus tai soittamalla palvelukohtaiseen asiointinumeroon, jolloin virkailija voi varata tapaamisajan.

Tarkemmat palvelujemme yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta https://dvv.fi/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)http://dvv.fi

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

Vuonna 2020 perustettu Digi- ja väestötietovirasto toimii valtiovarainministeriön hallinnonalalla. Virasto syntyi, kun Väestörekisterikeskus ja maistraatit yhdistyivät 1.1.2020.

http://dvv.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Digitukiviikko kannustaa jakamaan ja oppimaan digitaitoja 4.–8.5.202027.4.2020 12:30:00 EESTTiedote

Digi- ja väestötietovirasto järjestää yhdessä valtakunnallisen digitukiverkoston kanssa Digitukiviikon, joka haastaa jokaisen kansalaisen, organisaation, järjestön ja yhdistyksen auttamaan digitaidoissa korona-arjen eristämiä läheisiään oman kyvyn mukaan. Digitukiviikko on kaikille avoin, kaiken tasoiset digiosaajat mukaan kutsuva virtuaalinen tapahtumaviikko, johon jokainen voi osallistua omalla tavallaan. Digitukiviikkoa vietetään 4.–8.5.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme