Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietoviraston Rovaniemen palvelupaikka muuttaa – poikkeuksia aukioloaikoihin kesäkuussa

Jaa
Digi- ja väestötietoviraston Rovaniemen toimipaikka muuttaa kesäkuussa. Toimimme 2.6.2023 alkaen osoitteessa Hallituskatu 5C, 96100 Rovaniemi.

Samoista asiakaspalvelutiloista saa myös Verohallinnon palveluja. 

Muutto tuo poikkeuksia aukioloaikoihin

Suurin osa asioista ei edellytä käyntiä Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisissä asiointikanavissa tai puhelinpalvelussa. Nämä kanavat palvelevat normaalisti eikä asiakaspalvelutilojen uudistuksella ole vaikutuksia niiden palveluaikoihin.

Jos käyntisi edellyttää käyntiä palvelupaikassamme, palvelemme Rovaniemellä seuraavasti:

  • Palvelemme vanhassa osoitteessa (Lähteentie 2, 3 krs.) viimeistä päivää torstaina 25.5.2023 klo 9–12 ajanvarausasiakkaita. 
  • Muuton vuoksi asiakaspalvelutilamme ovat suljettuna 26.5.-1.6.2023. 
  • Asiakaspalvelumme aukeaa uudessa osoitteessa (Hallituskatu 5C) torstaina 8.6. klo 9.00.

Ajanvarauksella aikoja on saatavilla jo perjantaille 2.6.2023.

Käyntiasiointimme toimii pääasiassa ajanvarauksella, joten jos käyntisi edellyttää asiointia palvelupaikassamme, varaathan asiointiajan ennakkoon.

Varaa aika >>

Katso käyntiasiointia edellyttävät palvelumme: https://dvv.fi/kayntiasiointia-vaativat-palvelut 

Asiakaspalvelutilojen ollessa suljettuna, Digi- ja väestötietovirastoon toimitettavia asiakirjoja voi jättää viraston uuden toimipaikan oven ulkopuolella olevaan ulkopostilaatikkoon maanantaista 29.5.2023 alkaen.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)https://dvv.fi

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

http://dvv.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta are being reformed – exceptions to opening hours in June25.5.2023 15:15:00 EEST | Press release

The Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta will be reformed into joint service points in June 2023. The operations will continue in the same facilities as before, but several government agencies will serve in the same customer service facilities in the future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme