Parkkisähkö Oy

DipI.ins. Kari Laine Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 9.11.2020 dipl. ins. Kari Laine. Laine on tehnyt pitkän uran sähköalan myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Viimeksi hän on toiminut Finelcompin ja Rexel Finlandin myyntijohtajana. Aiemmin Laine oli Schneider Electricin palveluksessa, ja toimi muun muassa tämän kansainvälisen konsernin Suomen ja Baltian maajohtajana.

Kari Laine
Kari Laine

”Karin pitkä ja monipuolinen johtamiskokemus erityisesti sähköteknisen teollisuudessa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla tukee vahvasti Parkkisähkön kasvu- ja kannattavuustavoitteita”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Ari Ingman.

”Uskon Parkkisähkön tuotteisiin ja palveluihin. Meillä on vahva näiden ratkaisujen osaaminen, ja näen suuren potentiaalin niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Laine.

”Ennen kaikkea haluan tehdä mahdollisimman hyvää yhteistyötä Parkkisähkön nykyisten ja tulevien asiakkaiden kanssa. Sähköauton lataaminen pitää olla helppoa ja yksinkertaista, ja se onnistuu Parkkisähkön konseptilla”, Laine sanoo.

Edellinen toimitusjohtaja Mikko Summala siirtyy vastaamaan Parkkisähkön markkinoinnin kehittämisestä ja viestinnästä.

Parkkisähkö Oy on suomalainen sähköautojen latauspalveluja tarjoava yritys. Parkkisähkö on kehittänyt sähköautojen latausteknologiaa ja niihin liittyviä tietojärjestelmiä jo viiden vuoden ajan. Parkkisähkö tarjoaa avaimet käteen -periaatteella sähköautojen latauksen kokonaisratkaisuja kiinteistöissä. Parkkisähkö toimittaa teknologiaa lisenssipartnereille ja latauslaitevalmistajille Suomessa ja ulkomailla.

Yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja Ari Ingman
p. 040 5026624
ari.ingman@parkkisahko.fi

Toimitusjohtaja Kari Laine
p. 050 444 9151
kari.laine@parkkisahko.fi

Kuvat

Kari Laine
Kari Laine
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Parkkisähkö Oy
Parkkisähkö Oy
Itälahdenkatu 18A
00210 Helsinki

https://www.parkkisahko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Parkkisähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme