Assemblin Oy

Diplomi-insinöörit ja opiskelijat Assemblinin Dipoliexculla

Jaa

Assemblin järjesti yhteistyössä Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun Automaatio- ja systeemitekniikan alumniyhdistyksen kanssa tutustumiskierroksen Dipolissa Espoon Otaniemessä. Excursio järjestettiin 27. syyskuuta ja sen tavoitteena oli esitellä osallistujille Assemblinia yrityksenä ja tutustuttaa heidät moderneihin rakennusautomaatiojärjestelmiin.

Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy
Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy

Tapahtumapaikaksi valittiin Dipoli, koska siitä tuli juuri valmistuneen peruskorjauksen myötä koko Aalto-yliopiston päärakennus ja Assemblin toteutti peruskorjauksessa rakennuksen rakennusautomaatiojärjestelmän uusimisen.

- Oli mahtavaa päästä esittelemään uusittuja tiloja vanhoille sekä uusille Dipolin käyttäjille, kertoo Assemblinin automaatio-yksikön projektisuunnittelija Ossi Malaska.

Tapahtuma järjestettiin 25 osallistujalle ja kuulijakunta koostui pääosin automaatio- ja systeemitekniikan opiskelijoista sekä jo diplomi-insinööriksi valmistuneista. Meiltä tiloja oli esittelemässä automaation liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen, tekninen johtaja Jarkko Turunen ja projektisuunnittelija Ossi Malaska.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy
Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy
Lataa
Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy
Kuvia Dipoliexcursiolta. Kuvat: Assemblin Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme