DNA Oyj

DNA jatkaa SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppanina

Jaa

Lastensuojelujärjestö SOS-Lapsikylä ja DNA Oyj ovat sopineet jo vuosia jatkuneen yhteistyön jatkamisesta. DNA tukee järjestöä sekä rahallisesti että toimipisteiden tietoliikenneyhteyksillä.

DNA pyrkii hyväntekeväisyydessä pitkäjänteiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

"SOS-Lapsikylää, lastensuojelua ja ennaltaehkäisevää lastensuojelupalvelua tarvitaan yhteiskunnassamme vuosi vuodelta enemmän. Lisäksi DNA:laiset ovat ottaneet SOS-Lapsikylän asian omakseen. Henkilökuntamme ideoi ja järjestää erilaisia isoja ja pienempiä varainkeruutempauksia ja osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan toimintaan muutenkin," toteaa DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

Pääyhteistyökumppanuuden edellyttämän lahjoituksen lisäksi esimerkiksi DNA:n yritysmyynnin asiakkailleen järjestämien golf- ja muiden kisojen palkintosummia ja niiden ohessa kertyneitä tuottoja on ohjattu SOS-Lapsikylän toimintaan. DNA:laiset ovat lisäksi eri toimipaikolla järjestäneet henkilökunnan kesken hyväntekeväisyyshaasteita, joissa kerätyt varat on myös ohjattu SOS-Lapsikylälle.

SOS-Lapsikylän ja DNA:n ensimmäisinä yhteistyövuosina rahallinen tuki ohjattiin terapiatoimintaan, lastensuojelutyöhön ja nuorisotyöhön. Nyt toiminnassa painottuu ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö.

”SOS-Lapsikylä iloitsee pitkäaikaisesta kumppanuusyhteistyöstä DNA:n kanssa”, sanoo SOS-Lapsikylän varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä. ”Tällainen yrityksen ja järjestön toimintasektorit ylittävä yhteistyö on kestävän kehityksen tavoitteiden mukaista ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia auttaa lapsia ja nuoria.”

SOS-Lapsikylän ja DNA:n yhteistyö on jatkunut nyt kuusi vuotta. SOS-Lapsikylä on perustettu 1962 ja se auttaa lähes viittä sataa lasta ja nuorta. SOS-Lapsikylän toimintaan kuuluu muun muassa lastensuojelupalvelut, perhekuntoutus ja tukiperhetoiminta. Suomessa ainakin joka kymmenes lapsi kasvaa ilman riittävää huolenpitoa. DNA Kaupoissa asiakkaat voivat lahjoittaa haluamansa summan SOS-Lapsikylälle ostoksen yhteydessä.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Aija Rikala, SOS-Lapsikylä, puh. 050 555 2515, aija.rikala@sos-lapsikyla.fi

varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä, SOS-Lapsikylä, puh. 040 747 7830, kei.heikkila@sos-lapsikyla.fi

viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck, DNA Oyj, puh. 044 040 1671, vilhelmiina.wahlbeck@dna.fi

DNA:n viestintä: puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA TV Vuokraamo rental store now offers all movies in HD quality – Nordisk Film catalogue as the latest addition25.9.2018 11:45Tiedote

The movie selection of the DNA TV service expands today as titles in the Nordisk Film catalogue are added to available rental movies. As of today, all Vuokraamo rental movies are available in HD quality. As consumers habits change, viewers are increasingly using broadband to watch rental movies. Consumers today want all TV content to be accessible in one place at any time, and viewable with the device of their choosing.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme