DNA Oyj

DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen – Amazon Prime Videon palkitut sisällöt nyt saatavilla DNA Hubi -laitteelle

Jaa

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen, kun Amazon Prime Video -suoratoistopalvelun suositut elokuvat ja tv-sarjat tulivat tarjolle palveluun. Suoratoistopalvelu on ladattavissa ja käytettävissä helposti muutamalla klikkauksella.

DNA Hubi -laitteelle on nyt saatavilla Amazon Prime Video -palvelu muiden suosittujen suoratoistopalveluiden kuten Netflixin, Disney+:n ja Paramount+:n lisäksi.

Uusille suoratoistopalveluille on kysyntää, sillä yhä useampi suomalainen käyttää suoratoistopalveluita viihteen katseluun, mikä selviää DNA:n Digitaaliset elämäntavat 2021 -tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan yli 50 % suomalaisista kuluttaa tv-viihdettä maksullisten suoratoistopalveluiden kautta.

"Uusia laadukkaita sisältöpalveluita lanseerataan jatkuvasti, ja ne tarjoavat kuluttajille yhä enemmän huippusisältöjä katsottavaksi. Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun ansiosta kaikki sisällöt ovat saatavilla helposti yhdestä paikasta – ja katsottavissa kodin tv-ruudulta. Nyt myös Amazon Prime Video on tarjolla palvelussamme, mikä täydentää hienosti sisältötarjontaamme”, kertoo DNA:n laajakaista- ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.

Huippusisältöjä helposti kodin tv-ruudulle

Amazon Prime Video -palvelu sisältää paljon palkittuja tv-ohjelmia, kuten The Grand Tour ja The Boys sekä äskettäin julkaistuja elokuvia, kuten Borat Subsequent Moviefilm, The Tomorrow War ja Coming 2 America.

Amazon Prime Video -sovelluksen saa ladattua Google Play Kaupasta DNA TV Hubi -palvelulle. Asiakkaat, joilla on jo käytössään Amazon Prime Video -tilaus voivat latauksen jälkeen kirjautua palveluun sisään, ja alkaa nauttimaan sisällöistä DNA Hubi -laitteen avulla kodin tv-ruudulta. Jos tilausta ei vielä ole, sen voi aktivoida Amazon Prime Videon kautta.

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuva DNA TV Hubi -palvelu kokoaa erilaiset suoratoistopalvelut yhteen paikkaan ja mahdollistaa ohjelmien katselun kodin isolta tv-ruudulta parhaalla mahdollisella laadulla. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

DNA:n Digitaaliset elämäntavat -tutkimus

DNA on toteuttanut Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksen vuodesta 2017 lähtien. Tarkoituksena on ollut tarkastella, miten suomalaiset käyttävät erilaisia digitaalisia palveluja ja miten digitaalisten palvelujen käyttö on muuttunut vuosien aikana. Tänä vuonna kyselytutkimukseen osallistui 1007 henkilöä.

Lisätietoja medialle:

Jarno Haikonen, laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja, DNA Oyj, puh. 044 044 2058, jarno.haikonen@dna.fi 
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

Kuvat

Lataa
Lataa
DNA:n laajakaista- ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen
DNA:n laajakaista- ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

When 4G was introduced people around the world laughed at Finns – DNA Vice President describes how the joking ultimately turned into wonder and why Finland became a 5G pioneer that is letting go of old technology15.9.2021 09:00:00 EEST | Press release

In August 2021, DNA announced that it is closing its 3G network in Finland, bringing an end to an era of one mobile technology. Few people know that the reason behind Finland being able to abandon old forms of technology and quickly adopt new ones is a special Finnish characteristic that was once made fun of abroad. The jokes have transformed into wonder: how is a small northern country able to do this? The answer can be found in Finland’s long history with mobile and network technology and an exceptional pricing model.

Kun 4G otettiin käyttöön, suomalaisille naureskeltiin maailmalla – DNA:n johtaja kertoo, kuinka nauru muuttui lopulta ihmettelyksi ja miksi Suomi on nyt 5G:n edelläkävijä – ja luopumassa vanhasta teknologiasta15.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

DNA ilmoitti elokuussa 2021 ajavansa 3G-verkkonsa alas Suomessa ja samalla yksi mobiiliteknologian aikakausi tulee päätökseen. Harva kuitenkaan tietää, että syy siihen, miksi Suomessa voidaan luopua vanhasta teknologiasta ja ottaa nopeasti käyttöön uutta, johtuu suomalaisesta erityispiirteestä, jolle aikoinaan maailmalla jopa naureskeltiin. Nyt nauru on muuttunut ihmettelyn aiheeksi: kuinka yksi pieni pohjoinen maa oikein pystyy tuohon? Syyt löytyvät Suomen mobiili- ja verkkoteknologian pitkästä historiasta sekä poikkeuksellisesta hinnoittelumallista.

DNA tutki: tässä ovat suomalaisten suoratoistosuosikit – kaksi selkeästi ylitse muiden9.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Netflix on selkeästi suomalaisten eniten käyttämä maksullinen suoratoistopalvelu, kertoo DNA:n teettämä tutkimus. Maksuttomista palveluista Yle Areenalla on vankka asema, ja se peittoaa suosiossa jopa YouTuben. Suomalaiset ovat myös ahkeria suoratoistopalveluiden tilaajia, sillä viidesosalla on käytössään vähintään kolme maksullista palvelua ilmaisten lisäksi.

DNA's 5G coverage includes half of Finns and 114 towns – the new locations are Aura, Ikaalinen, Kirkkonummi, Pertunmaa, Vesilahti and Äänekoski8.9.2021 09:30:00 EEST | Press release

The coverage of DNA's 5G network already includes 50% of Finnish residences, i.e. almost 2.8 million people, in a total of 114 different towns. The most recent locations connected to the network are Aura, Ikaalinen, Kirkkonummi, Pertunmaa, Vesilahti and Äänekoski. With regional expansions and an improved range of 5G devices, the strong growth of the popularity of 5G services continues.

DNA:n 5G-peitto kattaa puolet suomalaisista – paikkakuntia jo 114, uusina Aura, Ikaalinen, Kirkkonummi, Pertunmaa, Vesilahti ja Äänekoski8.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

DNA:n 5G-verkon peittoalue kattaa jo 50 % suomalaisten asuinpaikoista, eli lähes 2,8 miljoonaa ihmistä, yhteensä 114 eri paikkakunnalla. Tuoreimmat verkkoon liitetyt paikkakunnat ovat Aura, Ikaalinen, Kirkkonummi, Pertunmaa, Vesilahti ja Äänekoski. Aluelaajennusten ja parantuneen 5G-laitevalikoiman myötä 5G-palveluiden suosio on edelleen selvässä kasvussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme