DNA Oyj

DNA:n asiakaspalvelun Seniorilinja laajenee muidenkin erityisryhmien avuksi

Jaa

DNA:n asiakaspalvelussa jo vuodesta 2008 alkaen toiminut Seniorilinja laajentaa palvelunsa kattamaan ikäihmisten lisäksi muutkin rauhallista palvelua ja erityistä apua tarvitsevat asiakkaat. Samalla Seniorilinjan nimeksi vaihtuu DNA Kiireetön linja.

DNA:n asiakaspalvelussa jo vuodesta 2008 alkaen toiminut Seniorilinja laajentaa palvelunsa kattamaan ikäihmisten lisäksi muutkin rauhallista palvelua ja erityistä apua tarvitsevat asiakkaat.
DNA:n asiakaspalvelussa jo vuodesta 2008 alkaen toiminut Seniorilinja laajentaa palvelunsa kattamaan ikäihmisten lisäksi muutkin rauhallista palvelua ja erityistä apua tarvitsevat asiakkaat.

Hyvä asiakasymmärrys ja digitaalinen yhdenvertaisuus ovat DNA:n ydintavoitteita, ja rauhallisen palvelun ja erityisen avuntarpeen entistäkin parempi huomioiminen on yksi askel näitä tavoitteita kohti.

"Viimekeväisessä digitaalisen yhdenvertaisuuden tutkimuksessamme kävi ilmi, että jopa kymmenesosalla kaikista 15 vuotta täyttäneistä suomalaisista on joku digitaalisten laitteiden ja - palveluiden käyttöön vaikuttava fyysinen rajoite. Kyseessä on valtava määrä ihmisiä, joiden palvelua voi parantaa huomattavasti siten, että osaa huomioida heidän erityisen avun tarpeensa ja vastata siihen", sanoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan asiakaspalvelusta vastaava johtaja Riikka Luostarinen.

DNA:n asiakaspalvelussa on osaamista kohdata esimerkiksi puhesyntetisaattoria ja muita kommunikoinnin apuvälineitä käyttäviä asiakkaita. Lisäksi asiakas voi sopia asiakaspalvelun kanssa chatin tai videoyhteyden käytöstä esimerkiksi silloin, kun hänen on hankala kuulla puhetta tai asian selvittämistä auttaa se, että palveluneuvoja voi nähdä tilanteen.

"Haluamme palvella jokaista mahdollisimman hyvin ja on tärkeää, että voimme näin osaltamme auttaa entistä useampia saamaan enemmän hyötyä digitaalisista palveluista", toteaa Luostarinen.

DNA avasi Seniorilinjan yli 10 vuotta sitten havaittuaan, että osa ikäihmisistä on vaarassa jäädä digitalisaation sivuraiteille siksi, etteivät he ole tottuneita digitaalisten palveluiden ja -laitteiden käyttäjiä. On syytä kiinnittää yhtä lailla huomiota näkö-, kuulo- ja muiden rajoitteiden yleisyyteen sekä​ siihen, kuinka ne heikentävät mahdollisuuksia digitaaliseen osallisuuteen.

DNA Kiireetön linja, puh. 044 144 244, palvelee ma – pe 9:00 - 16:00. DNA Kiireetön linja on suunnattu kaikille niille DNA:n asiakkaille, jotka tarvitsevat kiireetöntä asiakaspalvelua ja opastusta esimerkiksi korkean iän tai näkö-, kuulo- tai muun rajoitteen vuoksi. Soittaminen ja jonottaminen asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran. Ulkomailta soittaessa puhelu veloitetaan ulkomaan hinnaston mukaisesti. DNA:n lankapuhelinliittymästä soittaminen on maksutonta.

Lisätietoja medialle:

DNA:n tutkimus digitaalisesta yhdenvertaisuudesta 2021 >>

Riikka Luostarinen, johtaja, kuluttajaliiketoiminnan asiakasratkaisut, DNA Oyj, puh. 044 044 3053, riikka.luostarinen@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

DNA:n asiakaspalvelussa jo vuodesta 2008 alkaen toiminut Seniorilinja laajentaa palvelunsa kattamaan ikäihmisten lisäksi muutkin rauhallista palvelua ja erityistä apua tarvitsevat asiakkaat.
DNA:n asiakaspalvelussa jo vuodesta 2008 alkaen toiminut Seniorilinja laajentaa palvelunsa kattamaan ikäihmisten lisäksi muutkin rauhallista palvelua ja erityistä apua tarvitsevat asiakkaat.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA’s CEO: “Unjustified lack of trust leads to unnecessary monitoring” – DNA’s way of work provides more freedom than ever before17.1.2022 08:00:00 EET | Press release

DNA’s custom of giving its employees the flexibility to work wherever and whenever it suits them, which the company adopted in 2012, has become one of its biggest success stories. The freedom staff have – to choose their place and time of work – has only increased in the 10 years since, and the flexible approach is now a mainstay of DNA’s corporate culture. Pursuing this model has required trust on both sides, determination, and continuous efforts to promote team spirit and employees’ well-being. The success of the model has also translated into a healthier bottom line.

DNA:n toimitusjohtaja: "Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan" – työskentely DNA:lla on nyt vapaampaa kuin koskaan17.1.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo 10 vuoden ajan, siis vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria. Mallin toteutus on vaatinut molemminpuolista luottamusta, vahvaa tahtoa sekä jatkuvaa työtä yhteisöllisyyden ja jaksamisen tukemiseksi. Tulokset näkyvät kuitenkin myös viivan alla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme