DNA Oyj

DNA:n helmikuun 2023 myydyimmät puhelimet ja älykellot

Jaa
Samsung hallitsi DNA:n helmikuun myydyimpien puhelinten listaa peräti seitsemällä laitteella. Apple puolestaan nappasi eniten sijoja DNA:n myydyimpien älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden listalta.

DNA:n myydyimpien puhelinten terävimpään kärkeen ylsivät tammikuun tapaan Samsungin A-sarjan Galaxy A53 5G ja iPhone 13 5G, joista Samsung nappasi helmikuussa ykkössijan. Myös Applen iPhone 14 Pro -mallin myynti jatkui vahvana, ja laite kipusi listalla jo neljänneksi. 4G-puhelimista Xiaomi Redmi 9C NFC:n sijoitus laski, ja Samsungin Galaxy A04s puolestaan nousi listalle.

”DNA aloitti myös kahden lippulaivamallin, Samsungin S23-sarjan sekä OnePlus 11 5G:n, myynnin helmikuussa. Molemmat nousuivat heti myydyimpien laitteiden joukkoon, ja Samsung Galaxy S23 Ultra 5G loikkasi suoraan viidennelle sijalle”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Apple sekä Samsung hallitsivat myös helmikuun myydyimpien älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden listaa etenkin kymmenen myydyimmän tuotteen osalta. Myydyin malli oli tällä kertaa Apple Series 8 GPS, jota seurasivat Apple Watch SE (2. sukupolvi) sekä Samsungin Galaxy Watch5 4G -malli.

”Myös älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden listalla nähtiin helmikuussa uusia tuulia. Amazfit nousi ensimmäistä kertaa DNA:n myydyimpien listalle GTS 4 Mini -mallillaan, joka tarjoaa kompaktin älykellokokemuksen maltilliseen hintaan”, sanoo Aavikko.

DNA julkaisee myydyimmät puhelimet ja älykellot -seurannan kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Lisäksi DNA julkaisee myydyimmät tietokoneet -seurannan jokaisen kvartaalin lopussa samassa yhteydessä. Tiedot perustuvat DNA:n eri myyntikanavissa kerättäviin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot löytyvät täältä. Koko vuoden myydyimpien laitteiden listojen osalta tulee huomioida, että mallit ovat olleet myynnissä keskenään eripituisia aikoja. Listaa ei ole painotettu myynnissäoloajan mukaan.

Myydyimmät puhelimet tammikuussa 2023

1. (2.) Samsung Galaxy A53 5G
2. (1.) Apple iPhone 13 5G
3. (4.) Samsung Galaxy A33 5G
4. (8.) Apple iPhone 14 Pro 5G
5. (-) Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
6. (5.) Apple iPhone 14 Pro Max 5G
7. (3.) Xiaomi Redmi 9C NFC*
8. (-) Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
9. (11.) OnePlus Nord CE 2 5G
10. (12.) Samsung Galaxy S21 FE 5G
11. (-) Samsung Galaxy A04s*
12. (6.) Samsung Galaxy A13 5G
13. (10.) OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
14.(14.) Apple iPhone 13 mini 5G
15. (-) OnePlus 11 5G

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) 4G-puhelin. Muut listalla olevat puhelimet ovat 5G-puhelimia.

Myydyimmät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet helmikuussa 2023

1. (2.) Apple Watch Series 8 GPS
2. (1.) Apple Watch SE GPS (2. sukupolvi)
3. (12.) Samsung Galaxy Watch5 4G
4. (5.) Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm
5. (9.) Apple Watch SE GPS+Cellular (2. sukupolvi)
6. (10.) Apple Watch 8 GPS + Cellular
7. (-) Samsung Galaxy Watch5 Pro 5G
8. (8.) Huawei Band 7*
9. (-) Garmin Venu 2
10. (-) Samsung Galaxy Watch4
11. (7.) Huawei Watch GT 3
12. (-) Garmin Vivomove 3 Sport
13. (-) Samsung Galaxy Watch4 4G
14. (6.) Huawei Watch Fit 2
15. (-) Amazfit GTS 4 Mini

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) Aktiivisuusranneke

Lisätietoja medialle:
Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi 
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

Avainsanat

Kuvat

Lataa
DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko
DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu noin 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 997 miljoonaa euroa. DNA:lla on 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Do you have a router at home that is more than 4 years old? Our specialist explains why it can be a risk factor, and what to consider when replacing the device19.5.2023 10:00:00 EEST | Press release

An excessively old router can be found in the homes of many Finns, significantly slowing down home devices and which, at worst, is an information security risk. DNA Service Development Director Ville Partanen explains the signs by which you can tell that your router is due for replacement and what kind of devices are rapidly growing in popularity.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme