DNA Oyj

DNA:n laajakaista- ja tv-palvelut Pikipruukin asuintaloihin Vaasassa

Jaa

Teleoperaattori DNA ja Kiinteistö Oy Pikipruukki ovat sopineet DNA:n laajakaista- ja televisiopalvelujen toimittamisesta Pikipruukin asuintaloihin Vaasassa. Sopimus kattaa noin 3 600 asuntoa. Suunnittelutyö on käynnissä, verkon rakennustyöt Pikipruukin asuintalojen liittämiseksi DNA:n verkkoon jatkuvat ensi syksyyn, ja kaikki asunnot ovat kytkettynä DNA:n verkkoon alkuvuodesta 2021.

DNA:n laajakaista- ja televisiopalvelut tulevat Pikipruukin asuintalojen kaikkien huoneistojen käyttöön vuokraan sisältyvänä palveluna.

DNA toimittaa laajakaistan Pikipruukin asuintaloihin sovitulla 10 Mbit/s perusnopeudella, ja asukkaat voivat halutessaan tilata huoneistokohtaisesti lisää nopeutta normaalihintaa edullisemmin, oman tarpeen mukaan jopa gigan eli 1000 Mbit/s nopeuteen saakka. Laajakaista toimitetaan huoneistoihin rakennuksen tekniikasta riippuen joko kiinteistön antennisisäverkkoa tai Ethernet-yhteyttä hyödyntäen.

Kaikkiin Pikipruukin kiinteistöihin tuodaan myös DNA:n kaapelitelevisiopalvelut. Huoneistoihin toimitetaan DNA:n kaapeliverkon vapaasti vastaanotettavat peruskanavat. Lisäksi asukkaat voivat tilata haluamiaan kanavapaketteja ja hankkia käyttöönsä DNA TV Hubin, joka yhdistää netin, television ja sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi.

”Olemme innoissamme päästessämme palvelemaan alueen suurinta vuokratalotoimijaa ja edistämään asukkaiden viihtyvyyttä nopeiden nettiyhteyksien ja tv-sisältöjen osalta. Monella on jo ennestään käytössä DNA:n mobiilipalvelut, joita pystymme näin täydentämään myös kodin netti- ja viihdepalveluilla monipuoliseksi kokonaisuudeksi”, kertoo myyntijohtaja Tiitus Ranta DNA:lta.

DNA on kahden viime vuoden aikana lisännyt panostusta Vaasan talousalueen laajakaista- ja tv-palveluiden kehittämiseen rakentaessaan alueelle huippunopean valokuituverkon. DNA:n laajakaista- ja tv-palvelujen saatavuuden laajeneminen Vaasaan mahdollistaa valinnanvapauden myös alueen muille isoille kiinteistöjen omistajille ja yksittäisille taloyhtiöille.

”Kodin palveluiden lisäksi pystymme nyt edistämään merkittävästi myös yritysasiakkaille suunnatun tarjooman kehittämistä tuomalla alueelle uudenlaista kilpailua, jota käsityksemme mukaan täällä kaivataan selvästi”, Ranta kertoo.

Kiinteistöt kytketään DNA:n verkkoon kiinteistökohtaisesti porrastettavalla aikataululla, joka tarkentuu suunnittelun ja töiden edetessä vuoden 2020 aikana. Asukkaille toimitetaan tietoa palvelujen käyttöönoton aikataulusta hyvissä ajoin ennakkoon.

DNA:n ja Pikipruukin sopimus sisältää neljän vuoden määräaikaisen sopimuskauden tammikuusta 2021 alkaen. Sopimuksen hankintalain mukaisen kilpailutuksen toteutti alan johtava konsulttitoimisto Learnpoint Oy.


Lisätietoja medialle:

myyntijohtaja Tiitus Ranta, DNA Oyj, puh. 044 044 5045, tiitus.ranta@dna.fi 

toimitusjohtaja Birgit Mäkinen, Kiinteistö Oy Pikipruukki Fastighets Ab, puh 044 586 8021, birgit.makinen@pikipruukki.com 

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA selvitti, milloin ja miksi lapselle hankitaan puhelin ja mihin lapsi sitä käyttää4.8.2020 11:15:30 EESTTiedote

Melkein joka toisella ekaluokkalaisella on oma puhelin. Alakouluikäisten lasten mielestä puhelimella parasta on pelaaminen. Yläasteikäisistä käytännössä jokaisella on puhelin ja heidän mielestänsä uuden puhelimen hankkimisessa tärkeintä on, että malli on riittävän uusi. Muun muassa tällaisia asioita käy ilmi DNA:n koululaistutkimuksesta, jossa tänä vuonna vastaajina ovat myös lapset itse.

Päivitystöitä DNA:n kaapeliverkossa Huittisissa elokuun alusta28.7.2020 10:14:45 EESTTiedote

DNA käynnistää kaapeliverkon päivitystyöt Huittisissa maanantaina 3. elokuuta. Asennustyöt toteuttaa huittislainen Sähköliike E. J. Lehto. Päivityksellä kehitetään alueen kaapeliverkkoa, lisätään sen kapasiteettia ja varaudutaan tulevaisuuden palveluihin. Ensimmäisinä kohteina ovat Mommolan ja Torkin alueet. DNA toimittaa ennakkotiedon töiden aloituksesta kullakin alueella muun muassa tekstiviestillä suoraan asiakkaille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme