DNA Oyj

DNA:n ympäristöjohtamiselle ISO 14001 -sertifikaatti

Jaa

​​DNA on saanut ISO 14001 -sertifikaatin ympäristötyön edistämisestä toiminnassaan. DNA:n ympäristöjohtamista arvioitiin ulkoisen asiantuntijan toimesta kesällä 2022, minkä lisäksi johtamismalli auditoitiin DNA:n eri toimipisteissä syksyllä 2022.

ISO-sertifikaatti on asiakkaillemme tae laadukkaasta kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta.
ISO-sertifikaatti on asiakkaillemme tae laadukkaasta kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta.

​ISO 14001 on maailmanlaajuisesti tunnettu standardi ympäristöjärjestelmille, ja sen saavuttaminen osoittaa DNA:n sitoutumista ympäristövastuuseen.

​"DNA on koko olemassaolonsa ajan tehnyt määrätietoisesti työtä toimintansa ympäristövaikutusten hillitsemiseksi, mutta nyt riippumattoman tahon tekemä arviointi varmentaa toimintamme. ISO-sertifikaatti on asiakkaillemme tae laadukkaasta kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta sekä siitä, että johtamistapamme ja prosessimme ovat kansainvälisesti tunnettujen vaatimusten mukaisia", sanoo DNA:n vastuullisuuspäällikkö Tuuli Nummelin.

Ympäristöjohtamisjärjestelmä pohjaa DNA:n vahvaan ilmastotyöhön

DNA:lla on jo yli 10 vuoden ajan tehty ilmastotyötä GHG-protokollan mukaisesti. DNA on onnistunutkin vähentämään päästöjänsä Scope 2 -luokassa, eli omien toimintojensa suurimassa luokassa, yli 50 prosenttia vuodesta 2015.

DNA on mukana Science Based Targets initiative -hankkeessa. Konsernintasoisena tavoitteena on toiminnan aito eli päästötön Scope 1 ja 2 Pohjoismaissa vuoteen 2030 mennessä, sekä se, että DNA:n toimittajista ainakin kaksi kolmasosaa on​ vuoteen 2025 mennessä SBT-tavoitteiden piirissä.

ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristöjohtamisen DNA aloitti vuonna 2022.

Lisätietoja medialle

Tuuli Nummelin, vastuullisuuspäällikkö, DNA Oyj, puh. 044 044 6000, tuuli.nummelin@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

ISO-sertifikaatti on asiakkaillemme tae laadukkaasta kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta.
ISO-sertifikaatti on asiakkaillemme tae laadukkaasta kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme