Docendon ja CrimeTimen kevään 2023 kauno- ja rikoskirjallisuuden valikoima julkaistu

Jaa

Docendo julkaisee jatkossa enemmän kaunokirjallisuutta. Kevään 2023 julkaisuohjelmassamme on myös yli 20 kiinnostavaa ja ajankohtaista tietokirjaa.

> Selaa kirjaluetteloa netissä

> Lataa kirjaluettelo (pdf 10 Mt)

> Katso kevään kirjojen julkistusaikataulu

Tämä tarina on tosi

Tiedon ja kaunon väliselle veteen piirretylle viivalle sijoittuvat tosipohjaiset romaanit. Eve Hietamiehen dokumenttiromaanissa Palavaa lunta kerrotaan Riikan matkasta huumehelvettiin – ja lopulta myös ulos sieltä. Katariina Hakaniemen romaani Oli myös onnellisia kuukausia perustuu tositapahtumiin, joissa äiti yrittää pelastaa huumeisiin vajoavan poikansa.

Tositapahtumiin perustuvaa, Ariel Lawhonin kirjoittamaa vakoojatarinaa Koodinimi Helene ei voi olla ohittamatta. Vastarintataistelijan vauhdikas tarina kertoo, kuinka Gestapo antoi Nancy Wakelle nimen valkoinen hiiri: hän johti hyökkäyksiä, kuljetti ihmisiä turvaan ja tappoi muun muassa SS-miehen paljain käsin. Nancy Wakesta tuli yksi toisen maailmansodan historian palkituimmista vastarintataistelijoista.

CrimeTimen rikostietokirja King of the Street kertoo Tom Salakarin ylös kirjaamana Filip Muhosen kokemuksista mallimaailmassa – jetsetpiirien gloriasta yhdistettynä hyväksikäyttöön. Jussi-Pekka Lämsän muistelmat Passipoliisina Tehtaankadulla kertoo työstä, jossa suomalainen arki ja yhteiskunta näkyvät raadollisimmillaan.

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä docendo.kuvat.fi, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Kotimaiset CrimeTime-dekkarit ja Blue Moon -käännösdekkarit

Vaiettuja katoamisia, kontrolloiva seurakunta ja kaiken sekoittava mystinen meedio… Arvostettu kirjailija Anneli Kanto aloittaa psykologisen Näkijä-dekkaritrilogian helmikuussa julkaistavalla kirjallaan Haihtuneet.

Varma kevään merkki on mestarikirjailija Seppo Jokisen dekkari Sen maksaa minkä tilaa. Muita kevään dekkareita ovat Marja Aarnipuron Luolamiehen mysteeri, Marko Kilven Undertaker – Kuoleman kauppiaat, Kari Häkämiehen Ruotsalainen mysteeri ja Staffan Bruunin Viini palaa.

Laadukkaista käännösdekkareista tunnetun Blue Moonin kirjojen kustantajana on jatkossa Docendo. Julkaisemme tammikuussa vuoden parhaaksi rikosromaaniksi Islannissa valitun Lilja Sigurdardóttirin dekkarin Jääkylmä aurinko.

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme