Docendon kevään 2023 tietokirjavalikoima julkaistu

Jaa

Julkaisemme keväällä yli 20 kiinnostavaa ja ajankohtaista tietokirjaa. Esittelemme juuri julkaistussa kirjaluettelossamme tietokirjojen lisäksi laajan kattauksen kauno- ja rikoskirjallisuutta.

> Selaa kirjaluetteloa netissä

> Lataa kirjaluettelo (pdf 10 Mt)

> Katso kevään kirjojen julkistusaikataulu

Keskeisenä teemana on turvallisuus

Venäjän hyökkäyssota on tuonut sen jokaisen iholle. Martti J. Karin ja Antero Holmila avaavat Venäjän politiikan pitkää linjaa kirjassaan Miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii, johtava Venäjä-asiantuntija Keir Giles puolestaan hybridisotaa länttä vastaan teoksessaan Venäjän sota jokaista vastaan ja mitä se sinulle merkitsee.

Presidentti Volodymyr Zelenskyin lehdistöavustajan Julija Mendelin omakohtainen tilitys Taistelu vapaudesta vie lukijan Ukrainaan. Juha-Antero Puistolan ja Riitta Björnin Kansalaisen varautumisopas valistaa meitä pahimman varalle. Pahan kanssa voi olla tekemisissä myös turvallisesti. Turvallisuutta on myös menneisyyden hallinta ja sitä käsittelee Pekka Virkin tietoteos Jälkisuomettumisen ruumiinavaus

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä docendo.kuvat.fi, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Vesa-Matti Loirin elämäkerrassa kuuluu hänen oma äänensä

Tuomas Marjamäki haastatteli Vesa-Matti Loiria kahden vuosikymmenen aikana erilaisissa elämäntilanteissa ja eri aihepiireistä keskustellen. Tästä syntyi tähden elämää ja taidetta kattavasti käsittelevä elämäkerta, joka antaa Veskusta uudenlaisen kuvan. Tuttujen kesken Vesku julkaistaan maaliskuussa.

Poimintoja kevään muista tietokirjoista

Herra Ylppö: 101 elämänohjetta
Liisa Talvitie: Hilkka Ahde – Sinisilmäinen optimisti
Petter Kukkonen: Pettymyksen anatomia
Leena Valmu: Ulos baarikaapista
Tapani Bagge, Jari Eklund: Teddy, Aikka ja Alpo – Alpo Hakalan musiikki ja elämä 1957–2021
Laura Halminen: Upseeri ja vakooja – Suomalaisloikkari Emil Vaateri
Matti Alasaarela, Esa Hohtola ja Jari Peltomäki: Pöllöt – Metsiemme hiljaiset saalistajat

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme