DS Smith

DS Smith tukee vuoden positiivisimman henkilön löytymistä Vihdissä ja Karkkilassa

Jaa

DS Smith tukee Vihdin Nuorkauppakamarin vuoden positiivisimman henkilön etsintää Vihdissä ja Karkkilassa lahjoittamalla kampanjan käyttöön sitä varten Nummelan tehtaalla valmistettavat ympäristön huomioivat pahviset äänestyslipukelaatikot.

Positiivisuus huomioon
Positiivisuus huomioon

Haastavien aikojen vuoksi vuoden positiivisimman paikallisesti vaikuttavan henkilön esille nostaminen on mitä upeinta työtä. Tätä varten Vihdin Nuorkauppakamarilla on paikallinen kampanja, jota DS Smith tukee.

Kesäisessä kampanjassa kuntalaisia pyydetään äänestämään vuoden positiivisinta karkkilalaista ja vuoden positiivisinta vihtiläistä henkilöä.

DS Smith tukee kampanjan näkyvyyttä ja äänestysmahdollisuutta tarjoamalle Vihdin Nuorkauppakamarin käyttöön kampanjaa varten Nummelan tehtaalla Hiidenmäessä valmistettavat ympäristön huomioivat pahviset äänestyslaatikot. Äänestyslipukkeille suunnitellut laatikot sijoitetaan paikallisiin pienyrityksiin, joissa äänestäminen onnistuu kampanja-aikana.

"Meistä on tärkeää olla mukana siinä yhteisössä, missä me itsekin toimimme. Mennyt koronan sävyttämä vuosi on ollut hyvin erilainen ja monelle ihmiselle hyvin kuormittava, joten positiivisuuden korostaminen on ehdottomasti asia, jossa haluamme olla mukana," sanoo DS Smithin Suomen toimitusjohtaja Ari Viinikkala

"Myyntitelineet, kilpailukuponkilaatikot, mainosständit ja muut myynninedistämisratkaisut ovat pakkausten ja verkkokauppalaatikoiden lisäksi meidän syvintä osaamistamme, joten Vihdin Nuorkauppakamari kysyi apua täysin oikeasta paikasta. Nummelan tehtaalla meillä on osaava joukko ihmisiä, jotka suunnittelevat ja valmistavat tuotteita useille merkittäville kotimaisille ja kansainvälisille tuotemerkeille, joten varsin usein vähittäiskaupassa kohtaamamme myyntitelineet ovat jo muutenkin lähtöisin täältä meiltä," jatkaa DS Smithin myyntipäällikkö Juha Miettinen, joka työskentelee itsekin Nummelassa.

DS Smith on toiminnassaan nostanut kestävän kehityksen ja kiertotalouteen siirtymisen keskiöön. Sen valmistamat kierrätettävät, usein jo kierrätetystä materiaalista valmistetut myyntitelineet, mainosständit, displayt, pahvilaatikot, verkkokauppalaatikot ja moneen tarpeeseen soveltuvat pakkaukset ovat turvallinen ratkaisu myös ympäristön kannalta, sillä niistä ei käytön jälkeen jää jätettä, vaan ne voidaan kierrättää ja materiaali voidaan käyttää jopa 25 kertaa uudelleen.

Lisätietoja kampanjasta Vihdin Nuorkauppakamarilta www.jcivihti.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Positiivisuus huomioon
Positiivisuus huomioon
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii 34 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokauppaliiketoiminnan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereelle ollen Suomen ensimmäinen aaltopahvia valmistava yritys. Toimimme nyt kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Turku, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

DS Smith lahjoittaa keräyslaatikot Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n urheiluvälinekeräykseen17.8.2021 07:45:00 EEST | Tiedote

DS Smith tahtoo olla kiertotalouden osalta edelläkävijä ja edistää kiertotalouteen siirtymistä. Sen seurauksena yritys tukee tänäkin vuonna Hope ry:n kampanjaa lahjoittamalla tarvittavat lähes 100 harrastusvälineiden keräyslaatikkoa. Kampanja edistää kiertotaloutta ja vähentää sekä jätteen määrää että mahdollistaa liikuntaharrastuksen sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle.

DS Smith sitoutuu Science Based Targets -aloitteen tavoitteisiin vuoteen 2030 ja Net Zero -päästötavoitteisiin vuoteen 2050 mennessä10.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

DS Smith, FTSE 100 -listattu kestävän kehityksen mukaisten pakkausten valmistaja, joka toimii Suomessa ja yli 30 maassa maailmanlaajuisesti, on julkaissut uudet kunnianhimoiset ilmastotavoitteet. DS Smith sitoutuu tieteellisesti perustuvien ilmastotavoitteiden (Science Based Targets) saavuttamiseen vuoteen 2030 mennessä vähentämällä hiilidioksidipäästöjä tuotettua tonnia kohti vähintään 40%.* Yritys on edellä aiemmin asettamiaan hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteita saavuttaen 23% päästövähennyksen tuotettua tonnia kohti vuoden 2020 loppuun mennessä**

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme