Duell Oyj

Duell Oyj vahvistaa yritysostolla asemaansa Euroopan motocross-markkinoilla

Jaa
Duell Oyj on ostanut tunnetun hollantilaisen motocross- ja offroad-tuotteiden jakelija Techno Motor Veghel BV:n. Toteutunut kauppa on Duellille tärkeä, sillä kaupan myötä yhtiö pääsee laajentumaan motocross-markkinoille erityisesti Benelux-alueella, mutta myös muualla Euroopassa. Yrityskaupalla on usean miljoonan euron vaikutus Duellin liikevaihtoon ja sen jo ennestään mittava maahantuontivalikoima täydentyy uusilla merkittävillä tuotemerkeillä.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Herman Zijerveld, TMV:n toimitusjohtaja, Jarkko Ämmälä, Duellin toimitusjohtaja ja Klaas Biermann, TMV:n entinen omistaja.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Herman Zijerveld, TMV:n toimitusjohtaja, Jarkko Ämmälä, Duellin toimitusjohtaja ja Klaas Biermann, TMV:n entinen omistaja.

Duell on yksi johtavista powersports-tuotteiden jakelijoista Pohjoismaiden jälkimarkkinoilla ja toiminta on kasvanut vauhdilla myös muualla Euroopassa. Nyt yhtiö on ostanut tunnetun hollantilaisen motocross- ja offroad-tuotteiden maahantuonti ja jakelija Techno Motor Veghel BV:n (”TMV”), jolla on merkittävä markkina-asema motocross-markkinoilla Benelux-alueella, niin ammattilais- kuin harrastesegmenteissä. Vuonna 1977 perustettu TMV on toiminut alalla jo 45 vuoden ajan. Yritys sijaitsee Hollannin niin kutsutussa motocross-keskustassa Veghelissä, jota ympäröi lukuisat tunnetut motcross-radat. Kaupan myötä Duellin jo ennestään vahva maahantuontivalikoima kasvaa uusilla merkittävillä tuotemerkeillä.

Duell Oyj:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä kommentoi:

”Olemme erittäin tyytyväisiä juuri toteutuneeseen kauppaan, jonka myötä saamme jälleen vahvistettua asemaamme Euroopassa, tällä kertaa erityisesti motocross-markkinoilla. TMV on erittäin vahva ja tunnettu toimija motocross-puolella, joten kauppa on meille merkittävä. Haemme aktiivisesti kasvua Euroopan markkinoilla ja nyt olemme jälleen askeleen lähempänä tavoitettamme. Kaikki TMV:n työntekijät siirtyvät Duellille ja olemmekin erittäin iloisia saadessamme lisää huippuosaajia meille. Yhdessä tulemme vauhdittamaan yhtiömme kasvua niin Benelux-alueella kuin muuallakin Euroopassa.”

TMV:n toimitusjohtaja Herman Zijerveld on erittäin tyytyväinen toteutuneeseen kauppaan:

”Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja olemme ylpeitä saadessamme olla osa Duellin menestystarinaa. Yhdistämällä skandinaavisen vahvuuden ja hollantilaisen kaupallisen osaamisen pystymme hyödyntämään yhteistyötä parhaalla mahdollisella tavalla. Duellin määrätietoinen asenne sopii täydellisesti TMV:n tavoitteisiin, joten olen vakuuttunut, että yhdessä kasvamme nopeammin kuin koskaan olimme osanneet ajatellakaan ja voimme näin palvella entistä paremmin asiakkaita, kumppaneita ja työntekijöitämme.”

Viime vuosi oli merkittävä askel Duellin historiassa yhtiön listauduttua loppuvuodesta Helsinki Nasdaq First North Growth -markkinapaikalle. Kasvu erityisesti Euroopan markkinoilla on yksi yhtiön päätavoitteista ja viime vuonna kasvustrategia edistyikin toivotusti yhtiön tehdessä kolme merkittävää yrityskauppaa ostaen ranskalaisen Tecno Globen, hollantilaisen IGM Trading BV:n sekä Grand Canyon GmBH:n liiketoiminnot. Duellin ensimmäinen neljännes pörssiyhtiönä käynnistyi hyvin yhtiön raportoidessa vahvaa liikevaihdon kasvua.


Lisätiedot:
Jarkko Ämmälä, toimitusjohtaja, Duell Oyj
050 056 5149
jarkko.ammala@duell.eu

Kuvat

Kuvassa vasemmalta oikealle: Herman Zijerveld, TMV:n toimitusjohtaja, Jarkko Ämmälä, Duellin toimitusjohtaja ja Klaas Biermann, TMV:n entinen omistaja.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Herman Zijerveld, TMV:n toimitusjohtaja, Jarkko Ämmälä, Duellin toimitusjohtaja ja Klaas Biermann, TMV:n entinen omistaja.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Duell Oyj
Duell OyjTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duell Oyj

Invitation to Duell Corporation's webcast on half-year financial report for September 2022-February 2023 on April 5, 202330.3.2023 09:00:00 EEST | Press Invitation

Duell Corporation will publish its half-year results for September 2022-February 2023 on April 5, 2023, around 8:30 am (EET). Webcast for investors, analysts and media will take place on the same day at 09:30 am (EET). In the webcast, Duell’s CEO Jarkko Ämmälä and Head of IR Pellervo Hämäläinen present the financial results. The event will be held in English. During the webcast, participants can ask questions in English or Finnish via the event chat room, and the questions will be answered in the webcast. You are welcome to join the webcast from this link. The presentation material and the webcast recording will be available on the company’s website during the same day at: https://investors.duell.eu/en/reports_and_presentations Further information: Pellervo Hämäläinen, Communications and IR Manager Duell Corporation +358 40 674 5257 pellervo.hamalainen@duell.eu Duell Corporation (Duell) is an import and wholesale company based in Mustasaari, Finland, established in 1983. Duell imports,

Kutsu Duell Oyj:n puolivuosikatsauksen syyskuu 2022-helmikuu 2023 tulosjulkistuksen webcast-lähetykseen 5.4.202330.3.2023 09:00:00 EEST | Kutsu

Duell Oyj julkistaa syyskuu 2022-helmikuu 2023 puolivuosikatsauksensa 5.4.2023 noin kello 8.30. Webcast sijoittajille, analyytikoille ja medialle järjestetään samana päivänä kello 9.30. Lähetyksessä yhtiön tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä ja sijoittajaviestinnästä vastaava Pellervo Hämäläinen. Tilaisuus järjestetään englanniksi. Webcastin aikana voi esittää kysymyksiä kirjallisesti chatin välityksellä sekä suomeksi että englanniksi ja kysymyksiin vastataan suorassa webcast-lähetyksessä. Tervetuloa seuraamaan webcast-lähetystä verkossa tästä linkistä. Tallenne tiedotustilaisuudesta ja tilaisuuden esitysaineisto on saatavilla saman päivän aikana osoitteessa: https://sijoittajat.duell.eu/fi/raportit_ja_esitykset Lisätiedot: Pellervo Hämäläinen, viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö Duell Oyj +358 40 674 5257 pellervo.hamalainen@duell.eu Duell Oyj (Duell) mustasaarelainen maahantuonti- ja tukkuyhtiö, joka on perustettu vuonna 1983. Duell maahantuo, valmistaa ja myy tuott

Duell Oyj strengthens its position in the European motocross market through acquisition23.2.2022 10:00:00 EET | Press release

Duell Oyj has acquired Techno Motor Veghel BV, a well-known Dutch distributor of motocross and offroad products. The transaction is important for Duell, as it enables the company to expand into the motocross market, especially in the Benelux region, but also in the rest of Europe. The acquisition will have a multi-million-euro impact on Duell's turnover and will add significant new brands to its already extensive import portfolio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme