Duell Oyj

Duellin omistama AMOQ motocrossin SM-sarjan pääyhteistyökumppaniksi

Jaa
Toukokuussa käynnistyvän motocrossin SM-sarjan pääyhteistyökumppanina kaudella 2022 nähdään juuri lanseerattu motocross-tuotebrändi AMOQ. Toisena yhteistyökumppanina tulevalla kaudella jatkaa aikaisempien kausien tapaan Pirelli. Kotimainen SM-sarja sisältää yhteensä seitsemän osakilpailua ja sarja tullaan kilpailemaan nimellä SML AMOQ SM-Motocross 2022.

Keväällä 2022 lanseerattu Duellin omistama AMOQ MX motocross-mallisto tuo markkinoille niin kilpailu- kuin harrastekäyttöönkin suunniteltuja motocross-vaatteita, kypäriä, ajolaseja, suojia ja tarvikkeita. AMOQ tunnetaan moottorikelkkavaatteistaan, jotka ottivat vahvan jalansijan markkinoilla heti tuotteiden lanseerauksen yhteydessä talvella 2021. Nyt lanseerattava motocross-mallisto onkin motocross-markkinoilla paljon odotettu uutuus.

”Olemme erittäin iloisia juuri solmitusta yhteistyöstä motocrossin SM-sarjan kanssa. AMOQ Snow otettiin markkinoilla hyvin vastaan ja odotamme ehdottomasti samanlaista menestystä myös juuri lanseeratulle motocross-mallistolle. Motocross on lajina lähellä sydäntäni aiemman kilpaurani ansiosta ja siksikin toteutunut yhteistyö tuntuu erityisen hyvältä. AMOQ MX on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja tuotteissa yhdistyy laadukkaat materiaalit sekä tietysti turvallisuus, joka on erityisen tärkeää näin vaativassa lajissa”, kommentoi Duellin toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä.

Yhteistyö Duellin ja AMOQin kanssa on todella hieno uutinen, toteaa SML:n pääsihteeri Ville Salonen: ”Motocrossin SM-sarja on Suomen Moottoriliitolle erittäin tärkeä kilpailusarja ja olemme todella iloisia, että saamme Duellin myötä AMOQin SM-sarjan pääyhteistyökumppaniksi 100-vuotisjuhlavuonna 2022. Yhteistyön myötä kilpailujen järjestämiseen kohdistuva tuki on ensiarvoisen tärkeää ja näin pystymme omalta osaltamme auttamaan SM-kilpailuja järjestäviä moottorikerhoja. Haluan omasta puolestani kiittää lämpimästi Duellia yhteistyöstä ja on hienoa saada uusi pääyhteistyökumppani kesän SM-sarjaan.”

SML AMOQ SM-Motocross 2022 kauden kilpailukalenteri (luokat MX125, MX2 sekä MX1) sekä live-lähetykset:  

Karkkila 22.5. sunnuntai
Siilinjärvi 19.6. sunnuntai
Orimattila 17.7 sunnuntai
Tampere 30.7. lauantai
Alavus 21.8. sunnuntai
Imatra 11.9. sunnuntai
Heinola 25.9. Joukkue SM sunnuntaiLisätietoja:
Jarkko Ämmälä, toimitusjohtaja
Duell Oyj
p. 050 056 5149
jarkko.ammala@duell.eu

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Duell Oyj
Duell OyjDuell Oyj on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuontiyritys, jonka maahantuomien ja valmistamien tuotteiden myynti tapahtuu kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Alankomaissa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Englannissa, Irlannissa, Espanjassa, Tsekissä ja Romaniassa. Duellin maahantuontivalikoimaan kuuluvat kaikki moottoripyöräilyyn, moottorikelkkailuun ja veneilyyn kuuluvat ajovarusteet, tarvikkeet sekä varaosat. Duellin modernit logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa Mustasaaressa, Ruotsissa Tranåsissa, Hollannissa Hengelossa ja Veghelissä sekä Ranskassa Montpellierissä. Yhtiö työllistää kansainvälisesti tällä hetkellä lähes 200 työntekijää. Duellin osake (DUELL) on listattu First North -markkinapaikalla. www.duell.eu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duell Oyj

Duell Oyj vahvistaa yritysostolla asemaansa Euroopan motocross-markkinoilla23.2.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Duell Oyj on ostanut tunnetun hollantilaisen motocross- ja offroad-tuotteiden jakelija Techno Motor Veghel BV:n. Toteutunut kauppa on Duellille tärkeä, sillä kaupan myötä yhtiö pääsee laajentumaan motocross-markkinoille erityisesti Benelux-alueella, mutta myös muualla Euroopassa. Yrityskaupalla on usean miljoonan euron vaikutus Duellin liikevaihtoon ja sen jo ennestään mittava maahantuontivalikoima täydentyy uusilla merkittävillä tuotemerkeillä.

Duell Oyj strengthens its position in the European motocross market through acquisition23.2.2022 10:00:00 EET | Press release

Duell Oyj has acquired Techno Motor Veghel BV, a well-known Dutch distributor of motocross and offroad products. The transaction is important for Duell, as it enables the company to expand into the motocross market, especially in the Benelux region, but also in the rest of Europe. The acquisition will have a multi-million-euro impact on Duell's turnover and will add significant new brands to its already extensive import portfolio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme