Schneider Electric

Easy UPS 3-Phase Modular on skaalautuva ja helppokäyttöinen 3-vaiheinen varavoimajärjestelmä

Jaa
  • Modulaarinen 3-vaiheinen UPS-järjestelmä ja sen Live Swap -tehomoduulit turvaavat pieniä ja keskisuuria datakeskuksia ja liiketoimintakriittisiä sovelluksia.
  • Järjestelmä tarjoaa luotettavaa, skaalautuvaa varakapasiteettia ja luokkansa tasaisinta tehonsyöttöä kompaktissa koossa.
  • Schneider Electricin Green Premium -merkki takaa pienemmän ekologisen jalanjäljen.

Tiedote, 26.4.2023 – Energianhallinta- ja automaatioratkaisujen digitalisaation edelläkävijä Schneider Electric on tuonut markkinoille kestävän ja vakaan Easy UPS 3-Phase Modular -varavoimajärjestelmän. Se suojaa kriittisiä prosesseja ja laitteita varmistamalla häiriöttömän sähkönsyötön, ja tarjoaa samalla riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioiman Live Swap -ominaisuuden tehomoduuleille.

Easy UPS 3-Phase Modular on saatavilla 50–250 kW:n teholuokissa, ja se mahdollistaa skaalautuvan N+1-kytkennän. Järjestelmä on EcoStruxureTM-yhteensopiva, joten sitä voi valvoa etänä.

Easy UPS 3-Phase Modular kuuluu Schneider Electricin Green Premium -ratkaisuihin, jotka auttavat pienentämään ekologista jalanjälkeä tarjoamalla energiatehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita sekä parantamalla toiminnan läpinäkyvyyttä. Kehittyneet tekniset ominaisuudet, kuten korkea hyötysuhde, älykäs akuston hallinta, reaaliaikainen seuranta ja valvontavalmiudet, tekevät Easy UPS 3-Phase Modularista yhden markkinoiden kustannus- ja energiatehokkaimmista UPS-ratkaisuista.

– Olemme iloisia voidessamme esitellä Easy UPS 3-Phase Modularin asiakkaillemme. Kolmannen osapuolen sertifioima Live Swap -ominaisuus, modulaarisuus ja vankkumaton luotettavuus tekevät tuotteesta optimoidun investoinnin. Integroitavuus tuo mielenrauhaa ja tekee laitteesta hyvän vaihtoehdon datakeskuksille, sairaaloihin sekä kaupallisiin ja teollisuuden sovelluksiin, sanoo Mustafa Demirkol, Schneider Electricin Offer Management and Marketing for Data Center Solutions -yksikön Vice President.

Takaa toiminnan jatkuvuuden

  • Skaalautuvaa Easy UPS 3-Phase Modular -järjestelmää voi kasvattaa tarpeen mukaan, jolloin pääomakustannuksia voi optimoida.
  • Riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioimien 50 kW:n Live Swap -tehomoduulien ja staattisen kytkimen ansiosta ajoitetut seisokkiajat vähenevät merkittävästi, jolloin luotettavuus ja käytettävyys paranee.
  • Kompaktin kokoinen Easy UPS 3-Phase Modular on helppo konfiguroida, asentaa ja ylläpitää, joten sen käyttöönotto on helppoa.
  • Easy UPS 3-Phase Modular kuuluu Schneider Electricin Easy UPS 3-phase -portfolioon, joka tarjoaa asiakkaille keskeisiä tuoteominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Lisätietoja:
Anssi Litmanen
Solution Sales Manager
+358 44 3743410

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Loviisan Asuntomessujen Lilla Hygge on kuin luotu älykotoiluun1.6.2023 13:28:38 EEST | Tiedote

Tiedote, 1.6.2023 – Kirjailija Hannele Lampelan ja psykoterapeutiksi opiskelevan Markus Lampelan perheen unelmien kotikaupunki löytyi puolitoista vuotta sitten Loviisasta, joka sijaitsee meren rannalla Porvoon ja Kotkan puolivälissä. Loviisassa oli perheen kaipaamaa idyllistä tunnelmaa, jota löytyy myös heidän vakituisesta lomakohteestaan Kalajoen hiekkasärkiltä. Elokuussa Lampelat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa Loviisanlahden itäiselle rannalle, mutta sitä ennen heidän talonsa Lilla Hygge on osa vuoden 2023 Asuntomessuja. Messualueena on tänä vuonna Kuningattarenranta, josta on vain lyhyt kävelymatka Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Messualueella on pientaloja, rivitaloja, kerrostalo ja jopa kelluvien asuintalojen kortteli, jossa on tilaa yhdeksälle kelluvalle kodille. Lampeloiden tie asuntomessujen rakentajaperheeksi kulki pienen mutkan kautta. – Minua kiehtoi ajatus messutalosta, joten vakoilin messujen verkkosivuja ja taivuttelin Markusta suunnitelman

Innovatiivinen APC Smart-UPS Ultra on ratkaisu hybridi-IT-ympäristöjen haasteisiin25.5.2023 11:43:53 EEST | Tiedote

Kompakti APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan kevyin 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS. APC Smart-UPS Ultra hyödyntää seuraavan sukupolven puolijohde- ja litiumioniteknologiaa, mikä helpottaa IT-laitteistolle tarkoitetun tilan tehokasta käyttöä. Tiedote, 25.5.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin 1-vaiheinen 5 kW:n APC™ Smart-UPS™ Ultra on innovatiivinen ratkaisu hybridi-IT-infrastruktuurin haasteisiin. APC Smart-UPS Ultra -sarjan uusin lanseeraus Suomessa hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisua etävalvontaan, -hallintaan ja -palveluihin. APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan ensimmäinen 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS, ja litiumioniakkujensa ansiosta se on myös markkinoiden kevyin teholuokassaan. – Reunalaskenta yleistyy kovaa vauhtia, ja hybridi-IT-ympäristöjä hallinnoivat ammattilaiset kaipaavat tehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja kokonaiskustannuksiltaan alhaisempaan hintaan. APC Smart-UPS Ultra 5 kW vastaa asiakkaiden haasteisiin ja reunalask

Mediakutsu: Loviisan Asuntomessut, mediatilaisuus 25.5.202323.5.2023 08:12:00 EEST | Kutsu

Älykkäitä ja ekologisia talokohteita Asuntomessuilla Tervetuloa Loviisan asuntomessualueelle tutustumaan älykkäisiin ja ympäristöystävällisiin talokohteisiin. Schneider Electric on tuottanut ratkaisuja kahteen messualueen kohteeseen, Lilla Hyggeen ja Villa Auroraan. Dekotalo Lilla Hygge on kaksikerroksinen puutalo, joka on suunniteltu nelihenkisen perheen tarpeisiin. Perheen arkea helpottamassa on Wiser-älykotijärjestelmä, joka tuo hallittavuutta talon toimintoihin. Wiseriin on muun muassa liitetty valaistuksenohjaus, jota voi ohjata puhelimella ja perinteisesti seinäpainikkeista. Wiserin avulla taloon voi luoda erilaisia valaistustiloja. Asukkaiden arkea helpottamaan on esimerkiksi asennettu aamiaiskaappiin älykäs pistorasia, jolla voi ohjata keittiön kaikkia laitteita. Älykästä ja skaalautuvaa Wiseria on helppo päivittää tulevaisuudessa vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita. Villa Aurora on hirsitalo, jonka tuleville asukkaille ekologisuus on tärkeä arvo. Talossa on hyödynnetty ELKO

Mediakutsu: Energiamurroksen liiketoimintamahdollisuudet ti 23.5. Espoossa2.5.2023 15:59:28 EEST | Kutsu

Innovation Day Suomi 2023, Espoo Tiistai 23.5.2023 klo 9.00–15.00 Minkälaisia liiketoimintamahdollisuuksia energiamurros tuo mukanaan? Muuttuvassa energiaympäristössä toimiminen vaatii enemmän kuin uusien energialähteiden käyttöönottoa. Digitalisaatio ja sen mahdollistama energiankäytön optimointi on tehtävä osana vihreää siirtymää, josta voi tulla yksi tärkeimmistä Suomen talouden vetureista. Schneider Electricillä on ilo kutsua median edustajat Innovation Day Suomi 2023 -tapahtumaan tiistaina 23. toukokuuta kello 9–15 kuulemaan energiamurroksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään Schneider Electricin pääkonttorilla Espoon Leppävaarassa. Tutustu päivän ohjelmaan täältä. Osallistua voit myös vain osaan päivästä. Tapahtumassa järjestetään myös medialounas, jossa voit tavata aiheen huippuasiantuntijoita. Innovation Day -tapahtumassa Danske Bankin Jaakko Jukarainen puhuu vastuullisuuden korostumisesta rahoituksessa ja OX2:n Veli-Pekka Alkula kertoo energiamuutokses

Schneider Electric pienensi omaa ja asiakkaidensa hiilijalanjälkeä kunnianhimoisella ympäristöohjelmallaan 202221.4.2023 08:14:00 EEST | Tiedote

Schneider Electric on vuodesta 2018 alkaen pienentänyt globaalisti asiakkaidensa hiilipäästöjä 440 miljoonalla tonnilla, joista 90 miljoonaa tonnia säästyi pelkästään vuonna 2022. Yhtiön ilmastotavoitteet on vahvistettu Science Based Targets -aloitteen puolesta ja ne perustuvat tutkittuun tieteelliseen arviointiin. Tiedote, 21.4.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin kestävän kehityksen tavoitteet ottivat vuonna 2022 suuren harppauksen eteenpäin. Schneider Electric on jo vuosien ajan saanut tunnustusta vastuullisesta toiminnasta riippumattomissa ESG-vastuullisuusmittauksissa. Vuoden 2022 ympäristöraportti osoitti, että viime vuosi oli yhtiölle menestyksekäs niin liiketaloudellisesti kuin ympäristötavoitteiden saavuttamisen kannalta. – Viime vuosi oli geopoliittisesti epävarma jakso, mutta Schneider Electricin päämäärästä luoda puhtaampi ja reilumpi maailma ei tingitty. Digitalisaatio ja toimintojen sähköistäminen sekä tehokkuutta ja kestä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme