STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa

Jaa

STT osallistuu eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 14. huhtikuuta median edustajille pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. HUOM! Pressikortti tai eduskunnan mediakortti eivät riitä. Akkreditointi on alkanut ja päättyy perjantaina 5.4.

Akkreditointiohjeet ja linkki akkreditoitumislomakkeeseen ovat alla. HUOM! Yle kerää oman toimittajien ja kuvaajien osallistujalistansa. Ulkoministeriö huolehtii kansainvälisen median akkreditoinneista. STT hoitaa muiden medioiden toimittajien ja kuvaajien listat.

Puolueiden puheenjohtajat saapuvat Pikkuparlamenttiin klo 20.00 – 20.30. He osallistuvat suoriin tv-­ ja nettilähetyksiin. Puoluejohtajia on mahdollista haastatella lähetysten lomassa sekä lyhyesti heidän saapuessaan Pikkuparlamenttiin. Erillistä lehdistötilaisuutta ei järjestetä.

Medioiden, jotka toivovat striimaavansa vaali-iltana Pikkuparlamentissa, tulee ilmoittaa halukkuudestaan 22.3. mennessä akkreditointilomakkeessa ja käydä paikan päällä testaamassa tekniikkansa perjantaina 12.4.

Toimittajien ja kuvaajien käyttöön on varattu työtilat Pikkuparlamentin auditoriosta. Tilasta on mahdollista varata myös sähköliitännän sisältäviä työpisteitä. Työpisteet on varattava akkreditoinnin yhteydessä. Lehdistön työtila on avoinna klo 17 - 02. Tilaisuudessa on mahdollista käyttää eduskunnan vierailija-wlan-verkkoa.

Lähetämme akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lisätietoa järjestelyistä ennen vaalipäivää. Lisäksi järjestämme vaaliviikonlopun perjantaina 12.4. mahdollisuuden tutustua käytössä oleviin tiloihin ja testata lähetystoiminta.

Akkreditointilomake on osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/7AC54E6A1D0F0E2C.par

Mikäli linkki ei toimi, olkaa yhteydessä Saila Kiuttuun, saila.kiuttu@gmail.com

Ystävällisin terveisin,

Saila Kiuttu, toimittaja ja hankevastaava, saila.kiuttu@gmail.com, puh. 050 305 2155

Tarja Björkqvist, johdon assistentti, tarja.bjorkqvist@stt.fi, puh. 040­ 730 4078

Minna Holopainen, uutispäätoimittaja, minna.holopainen@stt­.fi, puh. 040 ­568 0897

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme