Sunborn Saga Oy

Eerika Rinne johtamaan Naantalin ja Ruissalon Kylpylää

Jaa

Sunborn Saga Oy:n uutena hotellinjohtajana on 31.5.2021 aloittanut Eerika Rinne. Jatkossa Rinne vastaa sekä Naantalin että Ruissalon Kylpylän hotelli- ja ravintolatoimintojen johtamisesta.

Eerika Rinne aloitti kylpylähotellien johdossa toukokuussa.
Eerika Rinne aloitti kylpylähotellien johdossa toukokuussa.

Kylpylöille kokenut matkailualan johtaja 

Eerika Rinne on aloittanut toukokuun lopussa Naantalin ja Ruissalon Kylpylöiden ja niihin kuuluvien hotelli-, ravintola- ja kahvilayksiköiden johdossa. Rinteen vastuulla on niin  operatiivinen johtaminen kuin liiketoiminnan kehittäminen.

Rinne siirtyi Sunborn Sagan palvelukseen Hotel Kakolan hotellinjohtajan tehtävästä. Tätä ennen Rinne on työskennellyt mm. Hotel Katajanokan hotellinjohtajana, Scandic Hotel Grand Marinan hotellipäällikkönä ja Marina Congress Centerin F&B- ja kongressipäällikkönä.

Ennen siirymistään Suomen hotellimaailmaan Rinne työskenteli pitkään erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä Lontoossa, missä hän suoritti  myös  kansainvälisen hotellijohtamisen tutkinnon (BA Hons.). Lontoossa Rinne sai myös ensikosketuksen Sunbornin toimintaan, sillä vuosina 2003-2005 hän työskenteli Sunbornin ensimmäisessä Lontoon laivahotellissa.  

Uuden edessä

Vaikka Rinteellä on uniikeista kohteista kokemusta jo entuudestaan, kylpylät ovat uusi aluevaltaus. Hän kertookin, että on todella innoissaan päästessään tutustumaan kylpylähotellien maailmaan. "Ihmiset kaipaavat hemmottelua, elämyksiä ja irtiottoa arjesta, ja meidän kohteemme vastaavat juuri tähän tarpeeseen", Rinne sanoo.

Uuden edessä ollaan myös näin kesäsesongin kynnyksellä, matkailun näyttäessä vahvoja elpymisen merkkejä. "Kesä näyttää lupaavalta sekä Naantalin että Ruissalon Kylpylässä ja odotan kovasti, että pääsemme tiimin kanssa tuottamaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä", Rinne kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Eerika Rinne aloitti kylpylähotellien johdossa toukokuussa.
Eerika Rinne aloitti kylpylähotellien johdossa toukokuussa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Saga Oy
Sunborn Saga Oy
Juhana Herttuan puistokatu 23
20100 Turku

http://www.sunbornhotels.com

Sunborn Saga Oy on osa Sunborn Oy:tä, jonka ovat perustaneet Ritva ja Pekka Niemi. Turkulainen perheyritys tunnetaan Suomessa erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja kansainvälisesti uniikin laivahotellikonseptin kehittäjänä. Sunborn Saga Oy:n alle kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä, Naantali City Apartments, Ruissalon Kylpylä sekä Kuntoutuskeskus Ruissalo. Konserni työllistää Suomessa yli 500 työntekijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Saga Oy

Kuntoutus ei ole vain eläkeläisten juttu - Kuntoutuskeskus Ruissalossa ylläpidetään työkykyä ja pidennetään työuria22.10.2019 09:00:00 EEST | Uutinen

Kuntoutuskeskus Ruissalossa on vuosikymmenten osaaminen kuntoutuksesta. Työelämän muutoksia ei ole turkulaisessa yrityksessä tyydytty vain seuraamaan, vaan keskuksessa panostetaan nyt erityisesti ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään kuntoutukseen, jolla tuetaan työssäjaksamista kaikissa ikäluokissa. Uusimpana tavoitteena on yritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhdistäminen, jotta kaikilla olisi kattavaa tietoa erilaisista, kustannustehokkaista työkaluista henkilöstön työssäjaksamisen tukemiseen. Palveluiden kehittämistä Kuntoutuskeskuksessa luotsaa terveystieteiden tohtori Birgitta Ojala.

Naantalin ja Ruissalon Kylpylään uusi hotellinjohtaja Petter Lillvik palasi Suomeen 18 ulkomaanvuoden jälkeen3.10.2019 09:25:57 EEST | Tiedote

Kokkolalaislähtöinen Petter Lillvik aloitti Sunborn Saga Oy:n operatiivisena hotellinjohtajana syyskuussa. Tehtävä toi hänet töihin Suomeen ensi kertaa lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Lillvikin ensimmäinen hotellipesti oli aikoinaan Turussa – nyt ympyrä sulkeutuu, kun hän ryhtyy vastaamaan Ruissalon ja Naantalin Kylpylöiden ja niihin kuuluvien ravintola- ja kahvilayksiköiden päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä turkulaisessa Sunborn Saga Oy:ssä.

Teatteri saapuu Kylpylään - kaksi seudun vetonaulaa yhdistää voimansa22.6.2016 08:49:00 EEST | Tiedote

Kaksi Turun seudun tunnettua vetonaulaa on tekemässä uuden aluevaltauksen, kun Sunborn ja Linnateatteri aloittavat yhteistyön. Avauksena Naantalin Kylpylä ja Linnateatteri tuovat syksyyn 2016 ennennäkemättömän teatteriesityksen “Erittäin hyvä ilta”. Marraskuussa ensi-iltansa saavassa näytelmässä ovat puitteet, tarina ja lavakarisma taatusti kohdillaan. Räjähdysherkän tilannekomedian näyttämönä on Naantalin Kylpylän tapahtumaravintola Paviljonki, käsikirjoituksesta vastaa Antto Terras ja näytelmän ohjaa Linnateatterin tuleva taiteellinen johtaja Kalle Lamberg. Rooleissa loistavat Linnateatterin lavalla useasti nähdyt Valtteri Roiha ja Miska Kaukonen. Luvassa on siis erittäin hyvää viihdettä - kylpylämiljöössä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme