MTL ryMTL ry

Effie Awardsissa rikotaan ennätyksiä

Jaa

Markkinoinnin tuloksellisuutta mittaavassa Effie Awardsissa on tänä vuonna mukana ennätysmäärä hakemuksia, yli 120 kisatyötä. Töitä tuli 40 toimistosta. Shortlist julkaistaan 22. marraskuuta ja palkinnot jaetaan torstaina 7.helmikuuta. Koko kilpailun paras markkinointityö saa arvostetun Grand Effie -palkinnon.

”Effie-kilpailu nostaa esiin markkinoinnin tulosta tuovan voiman. Jokainen kisatyön jättänyt on kiteyttänyt, mistä yrityksen vaikuttavimmissa markkinointihankkeissa on ollut kyse. Mitä niissä tavoiteltiin ja miksi tavoitteiden saavuttamisessa onnistuttiin. Kaikki kisatyöt ovat jo nyt suomalaisen markkinoinnin menestystarinoita”, hehkuttaa kilpailun tuomari ja Sanoma Media Finlandin johtaja Karri Ahonen.

 ”Tämä on vuoden kohokohta. Hatunnosto kaikille niille asiakkaille ja toimistoille, jotka ovat sekä panostaneet tulokselliseen markkinointiin että ahkeroineet niistä entryn. Odotan innolla keisseihin perehtymistä”, sanoo kilpailun päätuomari Miska Rajasuo.

”On ilo huomata, että tavoitteellinen markkinointi on noussut organisaatioissa keskeiseen rooliin. Töitä on tänä vuonna kilpailussa paljon enemmän kuin koskaan, mikä on erittäin positiivinen signaali. Olen erityisen ylpeä siitä, että tänä vuonna kisaan on ilmoittautunut kokonaan uusia toimialoja ja tekijöitä” sanoo MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

Effie Awards -kilpailussa etsitään tuloksellisimpia markkinointikampanjoita. Keskeisiä kriteereitä ovat tulosten lisäksi kampanjan haasteellisuus, ideoiden toimivuus ja mitattavuus. Viimeisellä arviointikierroksella annetaan pisteet myös luoville elementeille.

Päätuomari Bob The Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuon lisäksi Effie Awards Finlandin tuomaristossa on 20 liikkeenjohdon, markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kokenutta ammattilaista, jotka edustavat asiakkaita, toimistoja, korkeakouluja ja mediaa.

Finalistien joukosta parhaat palkitaan Bronze, Silver tai Gold Effie -palkinnoilla. Shortlist julkaistaan 22.11. ja palkinnot jaetaan torstaina 7.2.2019. Koko kilpailun paras työ saa arvostetun Grand Effie -palkinnon.

Effie Awards -kilpailu

 Effie on maailman laajin ja arvostetuin markkinointiviestinnän tehokkuutta mittaava kilpailu. Sen omistaa Effie Worldwide Inc. Kilpailun perusti New York American Marketing Association (NYAMA) vuonna 1968. Effie on rekisteröity tavaramerkki.

Effie-kilpailua järjestetään 42 maassa. Suomessa Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liito MTL ry järjestää kilpailun nyt 17. kerran. Vuonna 2018 kilpailun pääyhteistyökumppanina on tuttuun tapaan Sanoma Media Finland.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miska Rajasuo, päätuomari, 050 3710267
Tarja Virmala, MTL:n toimitusjohtaja, puh. 040 048 4693
Hanna Johde, Sanoma Media Finland, viestintäjohtaja, puh. 040 673 8977

Tietoja julkaisijasta

MTL ry
MTL ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

info(a)mtl.fihttp://www.mtl.fi

MTL ry on markkinoinnin ja viestinnän sekä teknologian asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinoinnin, luovuuden ja teknologian yhdistelmällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MTL ry

Suomi 100 on Vuoden viestintätyö – SEK ja valtioneuvoston kanslia tekivät vuosisadan keikan14.6.2018 20:30:00Tiedote

Suomi 100 – vuosisadan keikka, tekijöinä SEK ja valtioneuvoston kanslia/Suomi 100 nappasivat arvokkaimman Vuoden viestintätyö -palkinnon MTL:n Finnish Comms Awards -kilpailussa. Vuoden viestintätoimistoksi valittiin Ellun Kanat, Vuoden spokespersonin tittelin vei Suomi 100 -kampanjan evankelistaksi noussut Pekka Timonen. SEKin Essi Orama on vuoden viestintäkonsultti ja kilpailun paras pitchaaja oli Ellun kanojen Sara Lindström.

MTL:n tavoitteena nolla tapausta seksuaalisessa häirinnässä22.2.2018 09:30:00Tiedote

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n jäsenyrityksissä kukaan ei ole kokenut fyysistä seksuaalista häirintää viimeisen kahden vuoden aikana. Verbaalista häirintää oli kokenut viisi prosenttia. Liiton tavoite on, että seksuaalisen häirinnän tapauksia on sen jäsenyrityksissä nolla kappaletta. Tiedot selviävät Procom – Viestinnän ammattilaiset ry:n, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n ja Suomen Journalistiliitto ry:n teettämästä tutkimuksesta.

MTL:n uusi viestintäkilpailu palkitsee asiakaskokemuksesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä16.2.2018 10:20:49Tiedote

MTL Communications Awards -viestintäkilpailu uudistuu ja uudeksi nimeksi tulee Finnish Comms Awards. Viestintätöiden arvioinnissa painotetaan erityisesti asiakkaan ja viestintätoimiston yhteistyötä, asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä sekä pitkäjänteistä toimintaa kumppaneina. Uudistuneen kilpailun päätuomariksi on kutsuttu Christina Forsgård Netprofile Finlandista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme