Efima Oyj

Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja haluaa tuoda selkokielisyyttä järjestelmähankkeisiin

Jaa
Pilvitransformaatio mielletään edelleen organisaatioissa erityisesti IT-hankkeeksi, vaikka sen tuomat mahdollisuudet hyödyntävät laajasti koko liiketoimintaa, sanoo Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja Paula Kujansivu. Järjestelmähankkeisiin tarvitaan hänen mukaansa selkokielisyyttä, jotta kaikki ymmärtävät, mitä pilvisiirtymä organisaatiossa tarkoittaa.

Efiman pilvipalveluiden uutena liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 1.3.2023 tekniikan tohtori Paula Kujansivu. Hän vastaa koko liiketoiminnasta, sisältäen projektitoiminnot sekä jatkuvat palvelut. Nykyinen liiketoimintavetäjä Thomas Beijar siirtyy samalla projektitoiminnon johtajaksi vastaten Efiman projektijohtamisesta ja -kehittämisestä.

Paula Kujansivu tulee Efimalle Valtorilta, jossa viimeinen rooli oli toimitusjohtajana ja sitä ennen asiakaskokemuksesta ja muutoksesta vastaavana johtajana. Ennen Valtoria Paula oli pitkään Alkossa liiketoimintajohtajana, vastaten muun muassa verkkokauppaliiketoiminnasta ja toimitusketjusta.

Paula kaipaa järjestelmähankkeisiin lisää selkokielisyyttä, sillä tavoitteena on asiakkaan tarpeiden ja tilanteen aito ymmärtäminen, ei järjestelmien myyminen.

“Kaikki yritykset ovat oivaltaneet, että pilvisiirtymä on jossain vaiheessa tehtävä – haasteena on, että aika harva organisaatioissa ymmärtää, mitä kaikkea siirtymä mahdollistaa erityisesti liiketoiminnan puolella. Tämä on iso puute, sillä juuri sieltä pitäisi tulla syötteitä hankkeisiin”, Paula Kujansivu toteaa.

Efiman toimitusjohtaja Tero Salmisen mukaan pilvipalveluiden nopeaan kasvuun tarvitaan lisää resursseja liiketoiminnan kehittämiseksi sekä jatkuvien palveluiden että projektitoimintojen puolella.

”Efiman kasvu on aina perustunut tyytyväisiin asiakkaisiin – asiakaslähtöisyys on kaiken tekemisen keskiössä ja sen toteutumisen varmistamiseksi paneudumme asiakkaiden tarpeisiin ja liiketoimintaan vieläkin suuremmalla intensiteetillä. Paulan vahvana osaamisalueena on asiakaskokemuksen kehittäminen ja muutoksenhallinta – hänen johdollaan strategiamme toteutuminen saa lisää vauhtia”, Tero Salminen kiteyttää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Efima, toimitusjohtaja Tero Salminen
tero.salminen@efima.com, +358 40 767 5311


Efima, pilvipalveluiden liiketoimintajohtaja Paula Kujansivu
(aloittaa liiketoimintajohtajana 1.3.2023 alkaen, Efimalla 1.2.2023 alkaen)
paula.kujansivu@efima.com, +358 40 675 4602

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Efima Oyj
Efima Oyj
Mannerheimintie 3B, 5. krs
00100 Helsinki

http://www.efima.com

Efima Oyj on asiakkaidensa kasvun ja uudistumisen kumppani digievoluutiossa. Tuemme ja tehostamme suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa pilvipohjaisilla taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja älykkään automaation ratkaisuilla ja digitaalisilla taloushallintopalveluilla. Työmme keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Efima Oyj

Maailman ensimmäinen allianssimallin avulla toimitettu ERP-ratkaisu mullistaa toimitusprosesseja ja johtamista26.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien ja digiyhtiö Efiman muodostama allianssiryhmä hyödyntää moderneista rakennusprojekteista tuttua toimintamallia, joka edistää yhteistoimintaa ja arvon tuottoa ja vähentää siiloutumista, päällekkäisiä rooleja sekä lopulta myös kustannuksia. Allianssimallilla toimitettava ERP-ratkaisu on tiettävästi maailman ensimmäinen.

Low-code-sovelluksia valmiina paketista – Efima tuotteistaa Power Platform -ratkaisujaan taloushallinnon ja toiminnanohjauksen täsmätarpeisiin21.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Globaali pula koodareista on luonut kasvavaa kysyntää low-code-ratkaisuille, joiden avulla organisaation prosesseihin voidaan rakentaa sovelluksia ja automaatioita perinteistä ohjelmistokehitystä ketterämmin. Digiyhtiö Efima vauhdittaa asiakkaidensa prosessien digitalisointia paketoimalla yleiskäyttöisimpiä low-code-toteutuksiaan valmiiksi tuotteiksi, joista ensimmäinen on Efima Invoicing App.

Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen7.2.2022 20:30:00 EET | Tiedote

Lehdistötiedote 7.2.2022 klo 20.30 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN MAAHAN, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAIN-VASTAISTA. Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen Finanssivalvonta on tänään 7.2.2022 hyväksynyt Efima Oyj:n (”Efima” tai ”Yhtiö”) esitteen (”Esite”) liittyen Efiman listautumisantiin. Yhtiön osakkeet on tarkoitus listata Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Esite on saatavilla viimeistään 8.2.2022 ennen merkintäajan alkua Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.efima.com/listautuminen sekä pääjärjestäjänä toimivan OP Yrityspankki Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.op.fi/merkinta. Esite on saatavilla lisäksi tulostettuna versiona Yhtiön toimipaikasta osoitteesta Mannerheimintie 3 B, 00100 Hels

Efima Oyj julkistaa suunnitellun First North -listautumisantinsa alustavan hintavälin ja lisätietoa osakkeidensa listaamisesta7.2.2022 16:00:00 EET | Tiedote

Lehdistötiedote 7.2.2022 klo 16.00 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN MAAHAN, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA. Efima Oyj (”Efima” tai ”Yhtiö”), suomalainen digiyhtiö, joka tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa pilvipohjaisilla taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja älykkään automaation ratkaisuilla ja digitaalisilla taloushallintopalveluilla, julkistaa suunniteltuun listautumiseensa liittyvän osakeannin ja osakemyynnin (”Listautumisanti”) alustavan hintavälin ja lisätietoa suunnitellusta listautumisesta. Yhtiö julkisti 2.2.2022 harkitsevansa osakkeidensa listaamista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle (”First North”) (”Listautuminen”). Yhtiö on jättänyt Listautumisantiin liitt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme