Yliopiston Apteekki

Ego-hyvinvointiketju suunnittelee keskittymistä verkkokauppaan

Jaa

Hyvinvointiketju Ego suunnittelee keskittymistä verkkokauppaan. Muutoksen yhteydessä harkitaan kaikkien kuuden Ego-myymälän sulkemista. Myymälöiden asiakasmäärä ja myynti eivät ole kehittyneet tavoitteiden mukaisesti. Verkkokaupan ego.fi kehitys on puolestaan ylittänyt odotukset.

Egon hallitus on päättänyt käynnistää koko Ego-myymälöiden henkilökuntaa eli 28 henkilöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Mahdollisimman monelle pyritään tarjoamaan työtä Yliopiston Apteekin apteekeista tai ketjutoiminnoista, mikäli neuvottelut johtavat henkilöstövähennyksiin.

Vuonna 2016 perustettu Ego on hyvinvoinnin ja kauneuden erikoisliike, jonka valikoimaan kuuluu mm. vitamiineja, kosmetiikkaa ja superfoodeja. Ego-ketjussa on kuusi myymälää ja verkkokauppa ego.fi. Ego kuuluu Yliopiston Apteekki -konserniin, joka työllistää yhteensä noin 1000 henkilöä Suomessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Virtanen, toimitusjohtaja
p. 09 5420 4510, kimmo.virtanen@ya.fi

Jenni Tyrni, viestintäjohtaja
p. 09 5420 4501, jenni.tyrni@ya.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h) ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme