Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

#eHealth2021 Conference - eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021

Jaa

Tervetuloa osallistumaan kansainväliseen #eHealth2021 konferenssiin - eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021. Nopeimmille ilmoittautujille edullisempi osallistumishinta voimassa 31.8. saakka!

Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura yhdessä Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa kutsuu terveydenhuoltoalan ammattilaisia, palveluntuottajia ja tutkijoita päivittämään tietojaan kansallisista, Pohjoismaisista ja kansainvälisistä eHealth-trendeistä ja -ratkaisuista!

Konferenssi tarjoaa uniikin tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten ja yritysten kanssa sekä mahdollisuuden vierailla paikallisissa digitaalisen terveyden yrityksissä. Huippuluennoitsijoiden lisäksi pääset kuulemaan alan viimeisimpiä tutkimustuloksia. Konferenssissa on sekä suomen- että englanninkielinen ohjelmavaihtoehto. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti alueellisia ohjeita ja suosituksia noudattaen. Järjestelyt suunnitellaan yhteistyössä OYS:n infektioidentorjuntayksikön kanssa.

Konferenssin teemoja ovat mm. kansalaisen osallistaminen, innovaatiotoiminta, testialustat ja terveysdata, eHealth skills sekä Nordic Health. Käy tutustumassa konferenssin alustavaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.ehealth2021.fi

 

Yhteyshenkilöt

Elisa Mejías, kansainvälisten asioiden suunnittelija, elisa.mejias@ppshp.fi

Pauliina Hyrkäs, innovaatiokoordinaattori, eHealth2021 konferenssikoordinaattori, pauliina.hyrkas@ppshp.fi

 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue rakentuu24.9.2021 11:51:35 EEST | Tiedote

Laaja poliittinen seurantaryhmä kokoontui 23.9. ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanollaan, joka on muodostettu kevään kuntavaalien tulosten pohjalta. Ryhmän puheenjohtajana toimii Antero Aulakoski. Kuten suppealla poliittisella ryhmällä, myös laajalla ryhmällä on kaksi roolia ja tehtävää: se toimii POPsote-hankkeen ohjausryhmänä ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun seurantaryhmänä. Jälkimmäisessä roolissa ryhmä linjaa hyvinvointialueen valmistelutyötä ennen aluevaltuuston ja -hallituksen aloittamista maaliskuussa 2022. Suuri muutos vaatii nopeaa valmistelua Muutosjohtaja Ilkka Luoma alusti hyvinvointialueuudistuksen merkityksestä: ”Yhteiskunnallisesti muutos on kenties merkittävin itsenäisyyden ajan Suomessa. Pohjois-Pohjanmaalle syntyvä hyvinvointialue on siirtyvän henkilöstön ja vuosibudjetin perusteella Suomen kolmanneksi suurin. Alueen koon perusteella olemme toiseksi suurin. Yhteen organisaatioon siirtyvien kuntien ja kuntaliittymien määrän perustella muutos on Suo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme