Parkkisähkö Oy

Ehrnroothien Atine sijoitti yli miljoonan sähköautojen latausyhtiö Parkkisähköön

Jaa

Sähköautojen latausyhtiö Parkkisähkö Oy on hankkinut tämän vuoden aikana oman pääoman ehtoista rahoitusta 2 miljoonaa euroa. Rahoituksen turvin yhtiö toteuttaa kasvustrategiaansa ja varmistaa paikkansa nopeasti kasvavilla markkinoilla. Atine Group Oy on ollut sijoittajana Parkkisähkössä mukana jo usean vuoden ajan, mutta tehtyjen sijoitusten myötä on kasvanut suurimmaksi yksittäiseksi omistajaksi.

”Sähkö- ja varsinkin hybridiautokanta kasvaa nopeasti ja samoin latauspisteiden tarve. Sijoitimme yhtiöön, koska se on kasvubisneksessä ja sillä on vahva teknologia-alusta. Teknologiaan on jo investoitu merkittäviä summia ja kehitystyö tietysti jatkuu”, sanoo Atine Groupin toimitusjohtaja Alexander Ehrnrooth.

”EU:n energiatehokkuusdirektiivi edellyttää taloyhtiöiltä ja parkkipaikoilta sähköautojen latausvalmiuden hankkimista. Uskon, että Parkkisähkö pystyy olemaan tehokkain ja luotettavin ratkaisu niin taloyhtiöille, suurille kiinteistöille, pysäköintioperaattoreille, valtiolle, kunnille kuin yksittäisille autoilijoille. Useita hankkeita on toteutettu yhteistyössä rakennusliikkeiden ja niiden alihankkijoiden kanssa. Parkkisähköllä on useampi raamisopimus tehty ja lisää lienee tulossa”, Ehrnrooth jatkaa.

Parkkisähkön hallituksen puheenjohtaja Ari Ingman kiittää kaikkia sijoittajia, jotka ovat uskoneet yhtiöön ja ovat tuoneet tarvittavia pääomia kasvustrategian toteuttamiseksi.

”Atinen kaltaisen ammattimaisen sijoittajan ja teollisen osaajan yli miljoonan euron sijoitus on luottamuksen osoitus yhtiön strategiasuunnitelmaan. Tarkoitus on kasvaa ja palvella asiakkaita entistä paremmin”, Ingman sanoo.

Atine Group Oy on Virala Oy Ab:n sata prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Virala on merkittävä perheomisteinen sijoitusyhtiö, jolla on sijoituksia teollisissa yhtiöissä, pääomarahastoissa sekä kiinteistöissä. Virala-konserni on merkittävä omistaja neljässä pörssiyhtiössä. Alexander Ehrnrooth on sekä Atine Groupin että Viralan toimitusjohtaja.

Parkkisähkö Oy on suomalainen sähköautojen latauspalveluja tarjoava yritys. Parkkisähkö on kehittänyt sähköautojen latausteknologiaa ja niihin liittyviä tietojärjestelmiä jo viiden vuoden ajan. Latauspalvelun Parkkisähkö toimittaa teknologiaa lisenssipartnereillemme ja latauslaitevalmistajille Suomessa ja ulkomailla.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Ari Ingman
p. 040 5026624
ari.ingman@parkkisahko.fi

Varatoimitusjohtaja Markku Peräniitty
p. 040 5787848
markku.peraniitty@parkkisahko.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Parkkisähkö Oy
Parkkisähkö Oy
Itälahdenkatu 18A
00210 Helsinki

https://www.parkkisahko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Parkkisähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme