Eilakaisla Oy

EILAKAISLA AVAA UUDEN AVOIMEN JA ANONYYMIN OSAAJAGALLERIAN TYÖVOIMAN NOPEAA REKRYTOINTIA VARTEN

Jaa

Työnhakijoiden täysi anonyymius uudessa Osaajagalleriassa vähentää syrjintää ja edistää toivottavasti monimuotoisuutta rekrytoinnissa, sanoo Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth.

Kuva: Eilakaisla
Kuva: Eilakaisla

Korona-aika loi tarpeen nopealle rekrytointipalvelulle, jossa osa-aikaisesti lomautetut työntekijät ja osa-aikaista työvoimaa tarvitsevat työnantajat voivat kohdata helposti. Eilakaisla avaa tänään uuden Osaajagallerian, joka on täysin anonyymi matalan kynnyksen rekrytointipalvelu.

Työnhakijoille maksuton palvelu tuo apua työllistymishaasteisiin ja edistää työnhakijoiden yhdenvertaisuutta sekä monimuotoisuutta rekrytoinnissa.

”Alamme kokeneimpana yrityksenä haluamme haastaa muitakin yrityksiä mukaan entistä vastuullisempaan toimintaan, sekä nostaa työnhakijoiden yhdenvertaisuuden ja rekrytoinnin monimuotoisuuden keskusteluun”, sanoo Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth.

”Osaajagalleria edistää monimuotoista rekrytointia, koska siinä rekrytoijalta jäävät pois tiedostamattomat ennakkoasenteet, kun rekrytoinnin alkuvaihe tehdään anonyymisti”, sanoo HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperi.

Palvelu lisää myös palkka-avoimuutta ja ymmärrystä erilaisten osaajien palkkatasoista, kun nimettömien osaajien palkkapyynnöt ovat näkyvillä galleriassa.
Suomessa ei ole tarjolla vastaavaa maksutonta palvelua. Käytännössä Eilakaisla tarjoaa kurkistusikkunan jopa 30 000 hakijan osaamis- ja hakemustietoihin.

Työnhakijat pääsevät tarjoamaan osaamistaan Osaajagalleriaan siten, että rekisteröityvät avoimiksi uusille haasteille Kaislanettiin ja aktivoivat Osaajagallerian osaajakorttinsa sieltä.

Osaajagalleriassa vain osaaminen ja osaajan työn vastaanottamiseen liittyvät tiedot näkyvät. Työnantaja voi etsiä sopivia osaajakortteja Eilakaislan kotisivuilta toivomansa osaamisen, ammattinimikkeen ja sijainnin perusteella sekä pyytää sopivien osaajien tarkempaa esittelyä. Haun alkuvaiheet ovat myös työnantajille maksuttomia.

Eilakaislan avoimiin ilmoitustyöpaikkoihin voi hakea edelleen Kaislanetin kautta. Osaajagalleria löytyy osoitteesta https://www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut/osaajagalleria

Yhteyshenkilöt

LISÄTIETOJA:

Joonas Kopperi, HR- ja kehityspäällikkö
Eilakaisla Oy
joonas.kopperi(at)eilakaisla.fi
+358 (0)30 6090 501

Erika Ehrnrooth, toimitusjohtaja
Eilakaisla Oy
erika.ehrnrooth(at)eilakaisla.fi
+358 30 6090 508

Kuvat

Kuva: Eilakaisla
Kuva: Eilakaisla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Eilakaisla Oy
Eilakaisla Oy
Mikonkatu 8
00100 HELSINKI

030 60900http://www.eilakaisla.fi

Eilakaisla on 1971 perustettu valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Sen palveluja ovat rekrytointi (ilmoitushaku, Talent sourcing, hiljainen haku, Headhunting), henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, henkilöarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eilakaisla Oy

Eilakaislan teettämä tutkimus: valtaosa voi työelämässä nyt hyvin, mutta on huolissaan tulevaisuudesta29.10.2021 10:30:00 EEST | Tiedote

Eilakaisla toteutti Taloustutkimuksen kanssa tutkimuksen työelämän tulevaisuuden tarpeista. Vastaajia oli kaikkiaan 1075 valtakunnallisesti edustavasti ja tutkimusaika oli 13.-17.9.2021. Vastaajat ovat joko työelämässä mukana olevia tai pyrkivät sinne aktiivisesti. Tutkimuksen pääteemat olivat työhyvinvointi, työnhaku, tulevaisuuden osaaminen ja johtaminen sekä vastuullisuus ja arvot.

Eilakaisla tarjoaa apua työttömien ja kehitysvammaisten työllistymiseen sekä työyhteisöjen monimuotoisuuden lisäämiseen5.7.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Eilakaisla lanseerasi helmikuussa 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi työelämän kehittämiseksi kampanjan, jossa kerättiin yleisöltä ehdotuksia sosiaalista vastuuta edistävistä toimenpiteistä ja annettiin loppukeväästä yleisön äänestää kolme parasta toimenpidettä toteutettavaksi. Äänestyksen voittivat työttömäksi jääneiden työllistymisen tukeminen, kehitysvammaisten palkkauksen tukeminen sekä monimuotoisuuden haastekampanja yrityksille.

Eilakaisla Oy on joutunut kyberhyökkäyksen kohteeksi10.1.2021 19:00:00 EET | Tiedote

Eilakaisla Oy on joutunut kiristyshaittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi, minkä vuoksi palvelimemme perjantaina 8.1.2021 lakkasi toimimasta. Hyökkäyksen yhteydessä vastaanotettu uhkausviesti koskee vain liiketoiminnan keskeyttämistä. Palvelimeen kohdistuneen kiristyshaittaohjelmahyökkäyksen seurauksena on mahdollista, että työnhakijoidemme ja työntekijöidemme henkilötietoja sekä asiakkaiden laskutustietoja on vaarantunut, tästä ei kuitenkaan ole löytynyt viitteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme