Eilakaisla Oy

Eilakaisla lahjoittaa 50-vuotisjuhlan kunniaksi henkilöstön ammattitaitoa ja aikaa työelämää kehittäviin toimenpiteisiin ja hankkeisiin

Jaa

Henkilöstöpalveluyritys Eilakaisla täyttää tänään 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Eilakaisla käynnistää kampanjan, jossa yleisö voi ehdottaa kohteita, joihin eilakaislalaiset antavat vuoden aikana ammattitaitoaan ja aikaansa maksutta.

Eilakaisla odottaa yleisöltä ehdotuksia toimenpiteistä, joilla eilakaislalaiset voivat auttaa yksilöä, ryhmää tai yhteiskuntaa kohti parempaa työelämää.

”Lupaamme toteuttaa vähintään kolme ehdotusta. Odotamme, että ehdotuksia tulee esimerkiksi syrjintää kohtaavien ryhmien työllistämisen edistämiseksi ja ilolla tällaisiin asioihin tartummekin. Osaamisemme on parhaimmillaan esimerkiksi työnhakusparrauksen, uravalmennuksen sekä työnantajien ja työnhakijoiden yhteen saattamisen parissa”, sanoo Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth.

Kampanjasivu löytyy osoitteesta: https://www.eilakaisla.fi/juhli-kanssamme-hyvaa-tyota

Mahdollisia lahjoituskohteita on paljon, joten ehdotuksia kerätään sivun kautta kaikilta aiheesta kiinnostuneilta. Ehdotuksen voi antaa työnhakija, työntekijä, työnantaja, tai kuka tahansa, joka on kiinnostunut työelämään liittyvän sosiaalisen vastuun kehittämisestä. Eilakaislan esiraati valitsee ehdotukset, joista yleisö saa äänestää ainakin kolme toteutettavaa toimenpidettä.

Tavoitteena on kohdistaa työaikaa monipuolisesti sellaisiin asioihin ja tahoihin, jotka avusta eniten hyötyvät. Kyseeseen voi tulla jo olemassa oleva hanke, tai täysin uusi idea. Ehdotuksia kerätään kevään aikana ja toimenpiteitä käynnistetään sen jälkeen pitkin juhlavuotta.

”Meille eilakaislalaisille on tärkeää, että luomme toiminnallamme arvoa yhteiskunnalle muun muassa madaltamalla yritysten kynnystä työllistää ja auttamalla kaikenlaisissa elämäntilanteista ja taustoista tulevia ihmisiä löytämään työtä. Juhlavuoden aikana haluamme nostaa tämän vielä ihan uudelle tasolle", Ehrnrooth sanoo.

Eilakaisla on yhdistänyt hyviä työpaikkoja ja erinomaisia työntekijöitä jo 50 vuoden ajan. Se tarkoittaa yhteensä yli 150 000 solmittua työsopimusta. Henkilöstö valitsi sosiaalisen vastuullisuuden Eilakaislan 50-vuotisjuhlavuoden teemaksi.

”Olemme kotimaassa alan kokenein toimija ja tiedämme, että suomalainen työelämä ei ole vielä lähimainkaan valmis”, sanoo Ehrnrooth.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Erika Ehrnrooth | toimitusjohtaja | Eilakaisla Oy | erika.ehrnrooth(at)eilakaisla.fi | +358 30 6090 508

Petra Tiirikainen | kasvumarkkinointipäällikkö | petra.tiirikainen(at)eilakaisla.fi | +358 40 8358 764

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eilakaisla Oy
Eilakaisla Oy
Mikonkatu 8
00100 HELSINKI

030 60900http://www.eilakaisla.fi

Eilakaisla on 1971 perustettu valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Sen palveluja ovat rekrytointi (ilmoitushaku, Talent sourcing, hiljainen haku, Headhunting), henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, henkilöarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eilakaisla Oy

Eilakaislan teettämä tutkimus: valtaosa voi työelämässä nyt hyvin, mutta on huolissaan tulevaisuudesta29.10.2021 10:30:00 EEST | Tiedote

Eilakaisla toteutti Taloustutkimuksen kanssa tutkimuksen työelämän tulevaisuuden tarpeista. Vastaajia oli kaikkiaan 1075 valtakunnallisesti edustavasti ja tutkimusaika oli 13.-17.9.2021. Vastaajat ovat joko työelämässä mukana olevia tai pyrkivät sinne aktiivisesti. Tutkimuksen pääteemat olivat työhyvinvointi, työnhaku, tulevaisuuden osaaminen ja johtaminen sekä vastuullisuus ja arvot.

Eilakaisla tarjoaa apua työttömien ja kehitysvammaisten työllistymiseen sekä työyhteisöjen monimuotoisuuden lisäämiseen5.7.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Eilakaisla lanseerasi helmikuussa 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi työelämän kehittämiseksi kampanjan, jossa kerättiin yleisöltä ehdotuksia sosiaalista vastuuta edistävistä toimenpiteistä ja annettiin loppukeväästä yleisön äänestää kolme parasta toimenpidettä toteutettavaksi. Äänestyksen voittivat työttömäksi jääneiden työllistymisen tukeminen, kehitysvammaisten palkkauksen tukeminen sekä monimuotoisuuden haastekampanja yrityksille.

Eilakaisla Oy on joutunut kyberhyökkäyksen kohteeksi10.1.2021 19:00:00 EET | Tiedote

Eilakaisla Oy on joutunut kiristyshaittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi, minkä vuoksi palvelimemme perjantaina 8.1.2021 lakkasi toimimasta. Hyökkäyksen yhteydessä vastaanotettu uhkausviesti koskee vain liiketoiminnan keskeyttämistä. Palvelimeen kohdistuneen kiristyshaittaohjelmahyökkäyksen seurauksena on mahdollista, että työnhakijoidemme ja työntekijöidemme henkilötietoja sekä asiakkaiden laskutustietoja on vaarantunut, tästä ei kuitenkaan ole löytynyt viitteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme