Eilakaisla Oy

Eilakaislan toimitusjohtajaksi on nimitetty Erika Ehrnrooth

Jaa

”Työelämän murros tarjoaa loistavan mahdollisuuden kääntää Eilakaisla uuteen vahvaan kasvuun. Tehtäväni on myös nostaa yhtiömme yhteiskunnallista roolia työllistämisen vauhdittajana”, sanoo Ehrnrooth.

Erika Ehrnrooth
Erika Ehrnrooth

Suomen kokeneimman ja tunnetuimman henkilöstöpalveluyrityksen Eilakaislan toimitusjohtajaksi on 1.6. alkaen nimitetty Erika Ehrnrooth (41). Ehrnrooth on toiminut yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana kaksi vuotta ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Minut on valittu tekemään Eilakaislasta Suomen johtava työelämäekspertti, ja auttaa yhtiötä ottamaan se asema, joka sille kokeneimpana suomalaisena henkilöstöpalveluyrityksenä kuuluukin. Vahvistamme Eilakaislan yhteiskunnallista roolia entisestään,” sanoo Ehrnrooth.

Eilakaisla auttaa yrityksiä palkkaamaan juuri oikeanlaisia työntekijöitä ja vauhdittaa työnhakijoiden työn saamista monin keinoin, kuten tarjoamalla työnhakijoille valmennusta.

”Itsekin työttömänä työnhakijana olleena ymmärrän hyvin, mitä työllistymiseen liittyviä osaamisvaatimuksia työnhakija kohtaa. Kilpaurheilutaustani ansiosta olen oppinut myös sen, että pienistä pettymyksistä on jaksettava nousta uudelleen”, Ehrnrooth sanoo.

Toisen polven perheyrittäjä, omistaja Tom Kaisla, joka oli yhtiön toimitusjohtajana 15 vuotta, siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

“Aina on luotava uutta ja mentävä eteenpäin” oli yksi yrityksen perustajan Eila Kaislan vakiolauseista, ja nyt omalta osaltani on tullut hyvä hetki mennä eteenpäin ja auttaa yhtiötä eri roolissa hallituksessa, kun oikea henkilö toimitusjohtajaksi on löytynyt”, Kaisla sanoo.

Ehrnrooth johtaa esimerkillä ja hänen johtamistyylinsä on vahvasti tavoitteellinen ja valmentava. Hän aikoo muun muassa kehittää Eilakaislan digitaalisia toimintoja entisestään. Ehrnrooth on aiemmin toiminut useissa myynti- ja markkinointijohdon tehtävissä muun muassa Ifolorilla ja Eiran Sairaalassa.

Nimityksen myötä Eilakaislan johtoryhmä uudistuu. Uudessa johtoryhmässä on Ehnroothin lisäksi palvelujohtaja Maija Kauppinen , HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperi, markkinointipäällikkö Tanja Tiitta ja talouspäällikkö Mia Lahti.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja myynti- ja markkinointijohtaja Erika Ehrnrooth: mob. +358 50 465 9345

Kuvat

Erika Ehrnrooth
Erika Ehrnrooth
Lataa
Erika Ehrnrooth
Erika Ehrnrooth
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Eilakaisla Oy
Eilakaisla Oy
Mikonkatu 8
00100 HELSINKI

030 60900http://www.eilakaisla.fi

Eilakaisla on 1971 perustettu valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Sen palveluja ovat rekrytointi (ilmoitushaku, hiljainen haku), suorahaku (Headhunting), henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Eilakaisla tarjoaa ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eilakaisla Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme