Vaasan kaupunki - Vasa stad

Eläinlääkäritoiminta jatkuu Laihialla – uusi eläinlääkäri aloitti 12.9.

Jaa

Kunnaneläinlääkärin toiminta jatkuu jälleen Laihian vastaanotolla 12.9. lähtien. Uusi eläinlääkäri Anna Snellman palvelee jatkossa sekä suureläin- että pieneläinasiakkaita.

Laihian eläinlääkäri palvelee erityisesti Laihian ja Vähänkyrön alueita osoitteessa Junkkarintie 3 B, 66400 Laihia. Puhelimitse lääkärin tavoittaa parhaiten arkipäivisin klo 8-9 tutusta numerosta 040 525 5517.

Laihian toimipisteen avaamisen lisäksi rokotusiltapäivät jatkuvat korona-tauon jälkeen Vaasan kaupungin pieneläinklinikalla. Rokotusiltapäiviä järjestetään 5.10. alkaen keskiviikkoisin klo 14.30 – 16.30, jolloin voi tulla koiran tai kissan kanssa rokotukseen ilman ajanvarausta.

Kaikki Vaasan ja Laihian eläinlääkintään liittyvät yhteystiedot ja ajankohtaiset tiedot löytyvät osoitteesta vaasa.fi/elainlaakaripalvelut

Yhteyshenkilöt

Eläinlääkäri Fanny Bäck, 040 620 3961

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme