Red Bull Finland

Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli haastavat amatööripelaajat Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalissa

Jaa

Huiman suosion saavuttaneen Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalit pelataan tulevana lauantaina 23.5 kello 14:00 alkaen. Finaaliturnauksen voittaja kohtaa haastefinaalissa ENCEn kaksikon, jonka muodostaa Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli. Voittaja saa myös paikan Euroopan finaalissa, jonka voittajat pääsevät pelaamaan muita ammattilaisjoukkueita vastaan ja taistelemaan 20 000 euron voittopotista.

Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit
Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit

Red Bull Flick -turnaus on 2v2 -muodossa pelattava CS:GO -turnaus, jota varten on kehitetty viisi täysin uutta CS:GO karttaa. Kartat eroavat huomattavasti normaalisti pelattavista kartoista ja pelimuoto tuo myös uudenlaisen lähestymiskulman peliin. Turnaus pelataan ”capture the flag” muodossa, jossa pelaajien tavoitteena on pitää hallussaan karttojen keskellä olevaa lippualuetta. Joukkue, joka onnistuu pitämään alueen hallussa 45 sekuntia, voittaa erän. Finaaliturnaus tullaan pelaamaan BO3 -menetelmällä ja finaalit BO5 -menetelmällä. Jokaista karttaa pelataan maksimissaan viisi kierrosta, eli 3 kierrosvoittoa riittää karttavoittoon.

"Tämän pelimuodon suola on ehdottomasti se, että eritasoiset pelaajat voivat pelata hyvinkin tiukkoja otteluita. Kaikki karttatietämys ja taktiikat, jotka on harjoiteltu normaalissa karttavalikoimassa ovat hyödyttömiä", ENCEn markkinointipäällikkö ja entinen kilpapelaaja Joona "natu" Leppänen tunnelmoi.

ENCE julkaisi tänään Red Bull Flick finaaliturnauksessa pelaavan kaksikon. Amatööripelaajia vastaan asettuu todella kovatasoinen kaksikko, sillä ENCEä edustaa tähtipelaajat Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli. Kaksikolla tulee kuitenkin olemaan tekemistä, sillä viime lauantaina pelattu karsintaturnaus oli todella kovatasoinen ja finaaliturnauksen voittajat ovat kerenneet harjoittelemaan karttoja ja pelitapaa usean kilpailullisen ottelun verran. Karsintaturnaukseen ilmoittautui yhteensä yli 1000 joukkuetta. 

"Karsintaturnaus näytti, että mukana on todella kovatasoisia pelaajia. Turnauksen parhaat pelaajat ovat mekaanisesti todella taitavia, allulla ja Jampilla tulee varmasti olemaan tiukka ottelu lauantaina", Leppänen kertoo.

Turnauksen mediakumppanina toimii Ilta-Sanomat, joka näyttää molemmat pelipäivät suorana ISTV:ssä ja Twitchissä. Lähetyksen selostajina toimivat Timo “Stimby” Pölkki ja Santeri “Uppis” Puusaari. Lähetys alkaa lauantaina 23.5 kello 14:00. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Isak Kullman
isak.kullman@redbull.com

Kuvat

Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit
Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit
Lataa
Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit
Aleksi "allu" Jalli ja Elias "Jamppi" Olkkonen kohtaavat Red Bull Flick -turnauksen finalistit
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Lautatarhankatu 10
00580 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

3.5 juostaan yksin, mutta yhdessä niiden puolesta jotka eivät siihen kykene1.5.2020 12:00:00 EESTTiedote

Toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 14.00 (Suomen aikaa) juoksijat ympäri maailman lähtevät liikkeelle samanaikaisesti Wings for Life World Run –sovelluksen kanssa yksin, mutta samalla yhdessä muiden juoksijoiden kanssa. Ottamalla osaa Wings for Life World Run -hyväntekeväisyysjuoksuun jokainen voi edesauttaa maailmanlaajuista liikettä joka edesauttaa läpimurtojen tekemistä selkäydinvammojen hoidon, kuntoutuksen ja potilaiden toimintakyvyn parantamisen saralla.

ENCE ja Red Bull järjestävät yhteistyössä täysin uudenlaisen 2v2 CS:GO -turnauksen Suomessa - Voittajalla mahdollisuus pelata ammattilaisia vastaan24.4.2020 14:59:09 EESTTiedote

Red Bull ja ENCE järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen Red Bull Flick CS:GO -turnauksen, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa viidellä täysin uudella kartalla. Karttojen ja pelimuodon suunnittelussa on panostettu nopeatempoiseen peliin ja tavoitteena on ollut kehittää pelimuoto, jossa eritasoiset pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa tasavertaisesti. Voittaja kohtaa finaalissa ENCEn ja saa paikan Euroopan finaalissa, jonka voittajat pääsevät pelaamaan ammattilaisjoukkueita vastaan.

Wings for Life World Run hyväntekeväisyysjuoksu 3.5.202015.4.2020 09:00:00 EESTTiedote

Toukokuun 3. päivänä järjestetään maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjuoksu Wings for Life World Run, joka juostaan Wings for Life World Run –sovelluksen kanssa yksin, mutta samalla yhdessä muiden juoksijoiden kanssa ympäri maailman. Juoksu kerää varoja selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Suomessa hyvän asian puolesta liikkeellä ovat myös huippu-urheilijat Iivo Niskanen, Kalle Rovanperä ja Jonne Koski.

Emmi Peltonen luisteli unelmiensa erikoiskoreografian keskellä Lapin erämaata24.3.2020 12:00:00 EETTiedote

Taitoluistelija Emmi Peltonen toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja luisteli erikoiskoreografian Nuorgamin tunturien suojassa sijaitsevan järven jäällä revontulien loisteessa. Suorituksesta tuotettiin ainutlaatuinen jäätanssivideo ja lyhytelokuva. Erikoisohjelmalle sävellettiin myös oma kappale, jonka luomisprosessiin Emmi osallistui. Kappaleen sävelsi ja tuotti Emma-palkittu Totte Rautiainen ja kansainvälisen jakelun saavan jäätanssivideon ohjasi Kim Koponen.

Suomalaisilla jalkapalloilijoilla mahdollisuus kohdata Neymar – Maailman suurin harrastejalkapalloturnaus saapuu Suomeen25.2.2020 12:00:00 EETTiedote

Brasilialaisen jalkapallotähden Neymarin nimeä kantava, Red Bull Neymar Jr’s Five saapuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomeen. Maailman suurimman harrastejalkapalloturnauksen karsintoja järjestetään viidellä eri paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Jokaiseen karsintaturnaukseen mahtuu 32 joukkuetta, joista kaksi parasta joukkuetta jatkavat Helsingissä 6. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme