Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Elina Fogelholm nimitetty Danske Bank Suomen Yritysasiakkaat-yksikön johtajaksi

Jaa

Danske Bank Suomen Yritysasiakkaat-yksiköstä vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Elina Fogelholm. Elina Fogelholm siirtyy Danske Bankiin työeläkeyhtiö Varmasta, jossa hän toimii suurasiakkuuksista vastaavana johtajana. Hän aloittaa uudessa roolissaan viimeistään 1.7.2021.

Ennen siirtymistään Varmaan Elina toimi Nordeassa useissa johtotehtävissä, joista viimeisimpinä aluejohtajan tehtävässä Etelä-Suomen yrityspankkialueella ja pohjoismaisessa Nordic Head of Credit & Risk -tehtävässä Nordea Rahoituksessa.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Elinan tervetulleeksi Danske Bankiin ja Suomen maajohtoryhmään, ja odotan innolla yhteistyötämme sekä liiketoiminnan että kulttuurin kehittämisessä Suomessa. Elinalla tulee olemaan keskeinen rooli yritysasiakkaat-liiketoimintamme –muutoshankkeen toteuttamisessa ja sen varmistamisessa, että olemme parempi pankki kaikille sidosryhmillemme Suomessa”, sanoo Danske Bankin Suomen maajohtaja Stojko Gjurovski.

”Odotan innolla, että pääsen tapaamaan uudet työtoverit ja asiakkaat. Pankkitoiminta on mielenkiintoisessa vaiheessa ja on hienoa päästä jälleen mukaan kehittämään sitä yhdessä danskelaisten kanssa”, Elina Fogelholm sanoo.

Danske Bankin helmikuussa 2021 voimaan tullut liiketoimintaorganisaatio koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta, Personal & Business Customers (henkilöasiakkaat ja yritysasiakkaat) sekä Large Corporates & Institutions (suuryritykset ja instituutioasiakkaat). Suomen yritysasiakkaat –yksikkö on osa Personal & Business Customers –liiketoimintaa, samoin kuin Suomen henkilöasiakkaat-yksikkö, jota johtaa Riikka Laine-Tolonen. Suomen Large Corporates & Institutions -yksikköä johtaa Kim Forsström.

Yhteyshenkilöt

Anu Ilvonen, viestintäjohtaja, Danske Bank, 050 376 0438
Elina Fogelholm, 050 3418090

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme