Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto sai selostuksen Lastenmaailma-hankkeen etenemisestä

Jaa

Lisäksi jaoston käsiteltävänä oli useita Keilaniemen alueen kehityssuunnitelmia.

Lastenmaailma-hankkeen Taneli Heikka, Minna Santakari, Eero Lundén ja Jussi Nurmio antoivat jaostolle varausehtojen mukaisen väliraportin suunnittelun etenemistä. Hankkeen suunnitteluvaraus on voimassa 31.12.2020 saakka. Jatkovaraus tai alueen luovutuspäätös valmistellaan erikseen, mikäli alueen suunnittelu etenee kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Sisällöllisen suunnittelun rinnalla Lastenmaailma-hanke on selvittänyt hankkeen rahoitusta. Lastenmaailma-hankkeen arvio uudisrakennusten, alueella olevien rakennusten kunnostuksen ja ympäristön huolenpidon kustannuksista on n. 40-60 miljoonaa euroa.

Esityslistalla olevat asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Keilaniemeä koskevista päätöksistä tarkemmin ennakkotiedotteessa. Keilaniemeä koskevat asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.
Tiedote: Tiivistyvän Keilaniemen vetovoima kasvaa

Esityslista ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Ison Omenan palvelutorin asiakasmäärä kohosi yli 1,5 miljoonaan23.1.2020 13:58:44 EETTiedote

Ison Omenan palvelutori saavutti vuonna 2019 jälleen uuden kävijäennätyksen. Palvelutorilla tilastoitiin yhteensä 1 546 133 asiakaskäyntiä. Kasvua edellisvuoteen oli noin kuusi prosenttia. Palvelutorin asiakaskäyntimäärä on kasvanut koko ajan siitä lähtien, kun se avattiin elokuussa 2016. Arkipäivisin Palvelutorilla vierailee jopa 5 000–6 000, viikonloppuisin keskimäärin 2 000 asiakasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme