Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: Uusia asuintaloja Niittykumpuun, Olariin ja Espoonlahteen

Jaa
Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti myydä, vuokrata ja varata tontteja asuinrakentamiselle Espoonlahdesta, Niittykummusta ja Olarista. Lisäksi jaosto päätti varata Olarista tontin valtion tukeman asumisoikeushankkeen suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti vuokrata Espoon Asunnot Oy:lle Niittykummusta tontin valtion tukemaa 40 vuoden korkotukimallilla toteutettavaa vuokra-asuntotuotantoa varten. Vuokra-aika on 60 vuotta ja vuokra 134 240 euroa vuodessa

Jaosto päätti myydä tarjouskilpailussa korkeimman tarjouksen tehneelle Hartela Etelä-Suomi Oy:lle kaksi tonttia asemakaavan mukaiseen rakentamiseen. Tonttien yhteiskauppahinta on 11 000 313 euroa. Lisäksi jaosto päätti vuokrata Hartela Etelä-Suomi Oy:lle tontin pysäköintilaitoksen rakentamista varten. Vuokra-aika on niin ikään 60 vuotta ja vuokra 10 046 euroa vuodessa 

Jaosto päätti varata Espoonlahdesta alueet Espoon Asunnot Oy:lle ja Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle asuntorakentamista varten. Varaus on voimassa 31.3.2024 saakka. 

Lisäksi jaosto päätti varata Yrjö ja Hanna Aso-Kodit Oy:lle Olarista tontin valtion tukeman asumisoikeushankkeen suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten. Varaus on voimassa 31.3.2024 saakka.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme