Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätökset 6.2.2023

Jaa
Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti
  • myydä Laajalahdesta asuinkerrostalotontin sen nykyiselle vuokralaiselle asunto-osakeyhtiö Espoon Pukstaaville kauppahintaan 816 000 euroa
  • jatkaa suunnitteluvarausta Suviniitystä T2H Espoo Oy:lle ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolle 31.1.2024 saakka entisin ehdoin
  • varata Temotek Oy:lle liike- ja toimistorakennusten tontin Nöykkiöstä liiketilahankkeen suunnittelua varten. Varaus on voimassa 1.3.2024 saakka.

Lisäksi jaosto kuuli selostuksen aiheesta Oittaan kehittäminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme