Assemblin Oy

Elisa Hasila talouspäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Assemblinille

Jaa
Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin hallintoon talouspäälliköksi on nimitetty Elisa Hasila 27.2.2023 alkaen. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää liki 7 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Elisa Hasila talouspäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Assemblinille
Elisa Hasila talouspäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Assemblinille

Elisa Hasila on nimitetty Assemblin Oy:lle talouspäälliköksi. Hasilalla on usean vuoden monipuolinen kokemus sekä ulkoisesta, että sisäisestä laskennasta. Hänellä on myös paljon kokemusta esihenkilötyöstä ja talousprosessien organisoinnista.

- Tavoitteenani Assemblinilla on talousprosessien kehittäminen ja virtaviivaistaminen, jotta pystymme tukemaan liiketoimintoja vielä paremmin ja nopeammin. Meillä on kokenut taloustiimi, jonka kanssa tätä työtä on hyvä lähteä viemään eteenpäin, toteaa Elisa Hasila.

Viimeiset kolme vuotta Hasila on työskennellyt terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita tarjoavassa Mediq Suomessa talouspäällikkönä ja Business Controllerina. Ennen Mediqiä Hasila työskenteli SLO Oy:ssä (nykyinen Sonepar) erilaisissa talouden tehtävissä, joista viimeisimpänä hän toimi laskentapäällikkönä.

Hasila on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi pääaineenaan johdon laskentatoimi. Assemblinilla Hasila vastaa Assemblin Oy:n kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja kuukausiraportoinnista sekä myös palkanlaskennasta, reskontrista ja sisäisestä laskennasta.

- Jo haastatteluvaiheessa tuntui, että Elisan persoona ja ajatukset osuivat omiimme. On ollut hienoa nähdä kuinka nopeasti hän on pystynyt tuomaan omia loistavia toimintamallejaan osaksi meidän tekemistämme, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen.

- Odotan innolla, että pääsen meidän ammattilaisten kanssa vahvistamaan ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi sekä vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin nyt ja tulevaisuudessa, jatkaa Hasila.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Elisa Hasila talouspäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Assemblinille
Elisa Hasila talouspäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Assemblinille
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1,5 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme