Aviador Kustannus

Eljas Erkko, golfministeri yhdistelee kiehtovasti faktaa ja fiktiota

Jaa
Jukka Paakin uusin romaani Eljas Erkko, golfministeri esittelee tuntemattomamman puolen entisestä ulkoministeristä. Miten käy, kun tämä äkkiväärä ja itsetietoinen hahmo joutuu golfmailoineen pahaan pinteeseen?
Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt

Jukka Paakin romaani Eljas Erkko, golfministeri on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Helsingin Sanomien päätoimittajana 1930-luvulla toiminut ja vuosikymmenen lopulla ulkoministerin pestin saanut Eljas Erkko herää Jukka Paakin romaanissa henkiin äkkivääränä ja itsetietoisena golfarina, joka lopulta päätyy mailoineen pahaan pinteeseen. Ensin on kuitenkin saatava Suomeen oma golfkenttä!

Eljas Erkko, golfministeri yhdistelee kiehtovalla tavalla tositapahtumia ja fiktiota. Lukija pääsee seuraamaan aitiopaikalta, kun Suomen tulevaisuus on panoksena suurvaltapolitiikan ja golfin pyörteissä. Romaani tarjoaa samalla historiallisen perspektiivin golfin peluuseen.

Jukka Paakki (s. 1955) on työskennellyt Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen professorina. Tieteellisten kirjojen ja artikkelien lisäksi häneltä on aiemmin julkaistu
romaani Mannerheim, tuntematon golfari (Aviador, 2021).

PAAKKI, JUKKA : Eljas Erkko, golfministeri
360 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523811485
Ilmestymisaika: Helmikuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt
Lataa
Jukka Paakin kuva © Ari Haimi
Jukka Paakin kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme