Helsingin DiakonissalaitosHelsingin Diakonissalaitos

Ella Suojalehto johtamaan Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n liiketoimintaa

Jaa

Helsingin Diakonissalaitoksen konserniin kuuluvan Hoiva Oy:n liiketoimintajohtajaksi on valittu diplomi-insinööri ja terveystieteiden maisteri Ella Suojalehto. Liiketoimintajohtajana hän vastaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti Hoivan palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat kotihoitopalvelut, ikäihmisten palvelut, päihde- ja mielenterveyspalvelut, asumispalvelut sekä henkilökohtaisen avun asiakkaat.

Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen

Diakonissalaitokselle Suojalehto tulee Tampereen kaupungilta, jossa hän on työskennellyt ikäihmisten palvelulinjan johtajana. Aiemmissa tehtävissään hän toiminut projektipäällikkönä, liiketoiminnan kehittäjänä ja viimeiset 14 vuotta kunnallisten sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjänä ja johtajana.  Työuran monipuolisuus on tuonut Ella Suojalehdolle osaamista kansainvälisestä teollisuudesta, palvelutoiminnan kehittämisestä sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvasta toimintaympäristöstä.

"Odotan innolla tehtävääni Diakonissalaitoksen Hoivan liiketoimintajohtajana. Diakonissalaitoksen arvot ovat vahvat ja perinteet pitkät. Sellaisessa toimintaympäristössä on hyvä katsoa tulevaisuuteen ja olla mukana tekemässä uudistuksia, joita sosiaali- ja terveysalan muutokset edellyttävät", Suojalehto sanoo.

Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström on tyytyväinen, että Suojalehdon nimityksen myötä niin liiketoimintaosaaminen kuin kunta-alan asiantuntemus vahvistuvat konsernin johtoryhmässä. "Diakonissalaitoksen Hoiva kehittää palveluita tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani vaikuttavien palvelumallien toteuttamisessa ja kehittämisessä. Olen iloinen, että saamme Ellan mukaan tekemään työtä suurella sydämellä ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta heikommassa asemassa oleville ihmisille", Holmström sanoo.

Suojalehto aloittaa työt konsernissa maaliskuun alussa. Nykyinen liiketoimintajohtaja Tapio Tähtinen siirtyi vuoden alussa palvelualuejohtajaksi Diakonissalaitoksen Lapsi- ja perhepalveluihin. Palveluja tullaan kehittämään ja laajentamaan ajankohtaisten yhteiskunnallisten haasteiden ja muutosten mukaisesti mm. perhepalveluissa ja jälkihuollossa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Olli Holmström, puh. 050 4836313
Ella Suojalehto, puh. 040 759 5163

Kuvat

Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Diakonissalaitos
Helsingin Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Tarjoamme vaikuttavia palveluita ihmisille, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään. Tavoitteenamme on, että jokaisella on mahdollisuus
arvokkaaseen elämään.

Yhteiskunnallisessa konsernissamme työskentelee noin 800 ammattilaista ja yli kaksi tuhatta vapaaehtoista. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla toteutamme perustehtäväämme, työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Diakonissalaitos

Tehokasta apua nuorille heidän omissa ympäristöissään26.2.2019 09:30:00 EETTiedote

Marginaalissa elävät nuoret eivät hyödy pelkästään nykymallilla tarjotuista sosiaali- ja terveyspalveluista, vaan tarvitsevat lisäksi intensiivistä henkilökohtaista tukea. Sen tarpeessa on arviolta kolmannes työn ja koulutuksen ulkopuolella olevista nuorista. Nuorten hyvinvointiin satsaaminen ei välttämättä edellytä lisää rahaa – tarvitaan lähinnä asennemuutosta ja uudenlaista, nuorilähtöistä tapaa tuottaa palveluja yhteisesti hallintokuntien ja sektorien rajat ylittäen.

Suomella on varaa ja osaamista pitää huolta heikoimmassa asemassa olevista – tavoitteemme hallituskaudelle 2019–202313.2.2019 13:52:11 EETTiedote

Helsingin Diakonissalaitoksella on yli 150 vuoden kokemus työstä heikommassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi. Pitkän kokemuksen pohjalta tiedämme, että syrjäytymisen ja sukupolvelta toiselle siirtyvän huono-osaisuuden katkaiseminen on välttämätöntä, jotta voimme lisätä yhteiskuntarauhaa, hyvinvointia ja inhimillistä turvallisuutta.

Digivälitteinen työskentely mahdollistaa pakolaisten hoidon myös valtakunnallisesti17.1.2019 10:43:38 EETTiedote

Vuodenvaihteessa katkolla olleen Helsingin Diakonissalaitoksen Psykotraumatologian keskuksen Lasten ja nuorten toiminta on saanut jatkorahoituksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi EU:n turvapaikka- maahanmuutto- ja kotouttamisrahastolta. 2016 alkaneen toiminnan ensisijaisena kohderyhmänä ovat kiintiöpakolaisina Suomeen tulleet alle 24-vuotiaat kidutetut ja vaikeasti traumatisoituneet lapset ja nuoret perheineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme