DiakonissalaitosDiakonissalaitos

Ella Suojalehto johtamaan Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n liiketoimintaa

Jaa

Helsingin Diakonissalaitoksen konserniin kuuluvan Hoiva Oy:n liiketoimintajohtajaksi on valittu diplomi-insinööri ja terveystieteiden maisteri Ella Suojalehto. Liiketoimintajohtajana hän vastaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti Hoivan palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat kotihoitopalvelut, ikäihmisten palvelut, päihde- ja mielenterveyspalvelut, asumispalvelut sekä henkilökohtaisen avun asiakkaat.

Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen

Diakonissalaitokselle Suojalehto tulee Tampereen kaupungilta, jossa hän on työskennellyt ikäihmisten palvelulinjan johtajana. Aiemmissa tehtävissään hän toiminut projektipäällikkönä, liiketoiminnan kehittäjänä ja viimeiset 14 vuotta kunnallisten sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjänä ja johtajana.  Työuran monipuolisuus on tuonut Ella Suojalehdolle osaamista kansainvälisestä teollisuudesta, palvelutoiminnan kehittämisestä sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvasta toimintaympäristöstä.

"Odotan innolla tehtävääni Diakonissalaitoksen Hoivan liiketoimintajohtajana. Diakonissalaitoksen arvot ovat vahvat ja perinteet pitkät. Sellaisessa toimintaympäristössä on hyvä katsoa tulevaisuuteen ja olla mukana tekemässä uudistuksia, joita sosiaali- ja terveysalan muutokset edellyttävät", Suojalehto sanoo.

Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström on tyytyväinen, että Suojalehdon nimityksen myötä niin liiketoimintaosaaminen kuin kunta-alan asiantuntemus vahvistuvat konsernin johtoryhmässä. "Diakonissalaitoksen Hoiva kehittää palveluita tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani vaikuttavien palvelumallien toteuttamisessa ja kehittämisessä. Olen iloinen, että saamme Ellan mukaan tekemään työtä suurella sydämellä ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta heikommassa asemassa oleville ihmisille", Holmström sanoo.

Suojalehto aloittaa työt konsernissa maaliskuun alussa. Nykyinen liiketoimintajohtaja Tapio Tähtinen siirtyi vuoden alussa palvelualuejohtajaksi Diakonissalaitoksen Lapsi- ja perhepalveluihin. Palveluja tullaan kehittämään ja laajentamaan ajankohtaisten yhteiskunnallisten haasteiden ja muutosten mukaisesti mm. perhepalveluissa ja jälkihuollossa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Olli Holmström, puh. 050 4836313
Ella Suojalehto, puh. 040 759 5163

Kuvat

Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Ella Suojalehto. Kuva: Jani Kärkkäinen
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Säätiö, siihen kuuluva Rinnekoti ja tytäryritys Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat yhdessä vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden elämää. Yhteiskunnallisena yrityksenä Diakonissalaitos laittaa hyvän kiertämään. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla autetaan niitä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään. ​

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme