Messukeskus

Elokuulle suunniteltu Lapsimessujen tapahtumakokonaisuus siirtyy keväälle 2021

Jaa

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät elokuulta keväälle 2021. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa 7.–9.5.2021. Lähiruoka & luomu -messut järjestetään seuraavan kerran Kevätmessujen yhteydessä 25.–28.3.2021.

Lapsimessut siirtyvät elokuulta ensi keväälle. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut siirtyvät elokuulta ensi keväälle. (Kuva: Messukeskus)

Koronakevät on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Elokuulle suunniteltu Lapsimessujen tapahtumakokonaisuus päätettiin siirtää ensi keväälle, jotta yhdessä näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa pystytään varmistamaan tapahtuman onnistuminen.

– Näin suuren tapahtumakokonaisuuden valmistelu vaatii meiltä ja asiakkailtamme valtavasti varautumista. Siksi lopullinen päätös tapahtuman järjestämisestä oli tehtävä viimeistään kesäkuun alussa. Tämän hetken tietojen ja rajoitusten valossa joudumme siirtämään pääosin lapsiperheille tarkoitetun tapahtumakokonaisuuden elokuulta ensi keväälle, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Messukeskus on kehittänyt koronakevään aikana digitaalisia ratkaisuja livetapahtumien rinnalle kuluttajien kohtaamiseen.

– Pahinta ikävää helpottamaan järjestimme toukokuussa virtuaaliset Lapsimessut, jotka onnistuivat yli odotusten. Olimme iloisia pystyessämme auttamaan asiakkaitamme haastavassa tilanteessa. Haluamme tietenkin mahdollisimman pian tavata taas asiakkaamme livemessujen merkeissä ja teemmekin kaikkemme, että ensi keväänä järjestämme entistäkin upeamman Lapsimessujen tapahtumakokonaisuuden, Mroue toteaa.

Messukeskus valmistautuu tulevaan tapahtumasyksyyn ja suunnittelee tapahtumien turvallisuutta tiiviissä tahdissa. Tarkasteltavana ovat niin pienet yksityiskohdat kuin tapahtumien tilasuunnittelu lähtien käsihygieniasta ja maskivalmiudesta aina halli- ja kokoustilamitoitusten uusimiseen ja erikoisaikojen tarjoamiseen riskiryhmille. Messukeskuksen valmistautumisesta tapahtumasyksyyn voi lukea lisää: www.messukeskus.com/korona.

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni (la–su) järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 7.–9.5.2021. www.lapsimessut.fi, #lapsimessut2021.

Lähiruoka & luomu -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.–28.3.2021 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. www.lahiruokaluomu.fi, #lähiruokaluomu21 

Lisätietoja: 

  • Messukeskus, Anna Suominen, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 503 2026, anna.suominen@messukeskus.com
  • Messukeskus, Antti Karjunen, tiedottaja, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessut siirtyvät elokuulta ensi keväälle. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut siirtyvät elokuulta ensi keväälle. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme